Ben sadece bekliyorum!

Eskişehirspor'un son Teknik Direktörü Fuat Çapa İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli'ye konuştu...

Ben sadece bekliyorum!
banner127

Yeni sezon öncesi yönetim ile ilk görüşmeyi yapan teknik direktör Fuat Çapa yönetimin Kendisine geçtiğimiz sezon aldığı paranın yarısına teklif yapıldığı söylentilerine açıklık getirerek “Ben Eskişehirspor ile para ve süreyi asla konuşmam. Ama öyle söylentiler çıkıyor ki inanın çok üzülüyorum. Para önemli olsa, geçtiğimiz sezon gelen teklifleri değerlendirir giderdim. Ben geçtiğimiz sezonki parayı bile bir kere lafını etmedim “ dedi.

Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa suskunluğunu gazeteniz İstikbal’e bozdu.

Geçtiğimiz sezon takımın başına gelen ve büyük fedakarlık yapan Çapa sıkıntılı süreçte gemiyi terk etmezken, takımın ligde kalmasında da büyük pay sahibi olmuştu.

Yeni sezon için de yönetimi ilk tercihi olan teknik direktör Fuat Çapa bayram öncesi başkan Osman Taş ve yöneticiler ile bir araya gelmişti.

Son günlerde ‘Kendisine geçtiğimiz sezon aldığı paranın yarısına teklif yapıldığı’ dedikodularına açıklık getiren Fuat hoca “Öncelikle ben Eskişehirspor ile iki şeyi konuşamam. Biri para. Biri ise süre. Ama öyle söylentiler çıkıyor ki inanın çok üzülüyorum. Ben Es-Es ile para konuşamam. Geçtiğimiz sezon yaptıklarımız ortada.   Para önemli olsa, o zaman gelen teklifleri değerlendirir giderdim. Ben geçtiğimiz sezonki parayı bile bir kere lafını etmedim, etmemde” dedi.

Yeni sezon için de konuşan teknik direktör Fuat Çapa “Bildiğiniz gibi bayram öncesi bazı şeyler konuştuk. Sayın Osman Taş ve yönetici arkadaşlara rapor sundum. Onlar oturup bir karar verirler. Şimdilik bekliyorum” dedi. (İstikbal Gazetesi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30