Beni kiralık olarak gönderin demiştim!

Son olarak 2017-2018 sezonunda Eskişehirspor'da forma giyen Gökhan Siverek geçtiğimiz sezon öncesinde Halil Ünal ile yaptığı telefon konuşmasının detaylarını paylaştı.

222Haber.com'dan Akif Yer'e konuşan Gökhan Siverek, "Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor ile sözleşmem bitmişti. Dolayısıyla serbest kalmıştım. Fakat o dönemin Kulüp Başkanı Halil Ünal’ı arayıp, ’Başkanım ben bir kulüp ile anlaştım ama isterseniz sözleşmemi uzatalım kiralık olarak gideyim böylelikle önümüzdeki yıllarda hem altyapısından yetiştiğim kulübüme para kazandırmış hem de, futbol bu takımımız bu sene çıkamazsa seneye transfer yasağı devam etme ihtimaline karşı önlemde almış olursunuz’ dedim. Dönemin başkanı da başka kalecilerle anlaştığını, kesinlikle üst lig’e çıkacaklarını ve bu duruma gerek olmadığını söyledi. Ben Eskişehirspor’a gönülden bağlı biri olarak üzerime düşeni yapıp adım atmıştım fakat şartlar oluşmadı. Eskişehirspor inşallah en kısa zamanda hakkettiği yere, Süper Lig'e çıkar. Tek temennim bu" dedi.

Eskişehirspor altyapısından yetişen 28 yaşındaki file bekçisi Düzcespor forması ile 33 maça çıkmış ve otoriteler tarafından 3. Lig'de yılın kalecisi seçilmişti.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet özgür
Mehmet özgür - 5 yıl Önce

Daha ne yapsın gönderenler utansın

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30