Berkay Dabanlı Eskişehirspor'dan ayrıldı

Eskişehirspor'da alacaklarını alamadığı gerekçesi ile TFF'ye başvuran Berkay Tolga Dabanlı 3 Ocak 2020 tarihinde sözleşme fesih hakkını elde etmişti. Berkay'ın bugün bu hakkını kullandığı ve Eskişehirspor ile bağlarını kopardığı öğrenildi.

Berkay Dabanlı Eskişehirspor'dan ayrıldı

Berkay Tolga Dabanlı ikinci kez Eskişehirspor'dan ayrıldı. Eskişehirspor'dan 6 buçuk milyon TL civarında alacağı bulunan oyuncunun hangi takımla sözleşme imzalayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kişisel sosyal medya hesabından veda açıklaması yapan stoper oyuncusu açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"Büyük Eskişehirspor camiası... Aslında bu cümleleri yazmak benim için kolay bir durum değil. Bu formayı giydiğim süre zarfında çok çalıştım. Çok istedim. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Yeri geldi kulübede bekledim, yeri geldi tribünde takımımı destekledim. Ama bana güvenenleri mahcup etmedim. Maddi açıdan verilen sözlerin hiç biri yerine gelmedi. Sürekli zorluklarla boğuştuk ama yinede pes etmedim. Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki. Hep sustum içime attım. Şimdi tekrar eski konulara girmeyeceğim. Kariyerim açısından birşeyleri yerine getirmekte benim hakkım. Kendime yeniden bir sayfa açmak için yeni bir yola giriyorum. Eskişehirspor maceramın sonuna gelmiş bulunuyorum. Bugün itibariyle sözleşmemi fesih ediyorum. Hakkınızı helal edin. Bu takımı layık olduğu yerlerde görmek beni çok mutlu edecek. Sağlıcakla kalın..."

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2020, 02:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30