Beşiktaş Dorukhan'ı satmak istemiyor!

Dorukhan Toköz'ün İtalya'ya transfer olup olmayacağı konusu büyük bir merakla bekleniyor.

Beşiktaş Dorukhan'ı satmak istemiyor!

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre İtalya'dan Beşiktaş'a iki önemli takımdan teklif geldi. Ancak bu teklifleri 6 ila 8 milyon lira düzeylerinde olduğu ve Beşiktaş yönetiminin istediği rakamların çok daha yüksek olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın da Dorukhan ile bir görüşme yaparak, " Bu sezon takımda kalmanı istiyorum, artık çok daha tecrübeli oyuncusun. Yakalayacağımız başarılarda seninde büyük katkın olacağını düşünüyorum. Bu sene yakalayacağın başarı grafiği ile de konuşulan takımlardan çok daha büyüklerine seni göndereceğiz. Hem Beşiktaş'a, hem de A Milli Takıma verdiğin katkıyı daha da arttırmanı bekliyoruz" dediği öğrenildi.

Dorukhan'ın da bu görüşmenin ardından ikna olduğu ve Beşiktaş'ta kalırım dediği bilgisi de elimize ulaştı. Astronomik bir teklif gelmediği sürece de Beşiktaş Dorukhan'ı bırakmak istemiyor.

Dorukhan Toköz bu sezon Yurt dışına transfer olursa Eskişehirspor kulübü gerçekleşecek transferin bonservis bedeli üzerinden yüzde 4,5'luk bir "dayanışma katkısı" adı altında bir para alabilecek.

(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2019, 20:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
furemen
furemen - 5 yıl Önce

İnanmıyorum.Mehmet Özcan ı ucuza kapatmak için ucuz bir numara.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30