Beyler son 5 gün ve bu gidişe son verilmeli!

Eskişehirspor kongre üyesi Mustafa Topkaya sosyal medya hesabından Eskişehirspor camiasına bir çağrıda bulundu.

Beyler son 5 gün ve bu gidişe son verilmeli!

Son yapılan kongrede Kaan Ay'a rakip olan ancak seçimi az birfarkla kaybeden Mustafa Topkaya kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yazılı çağrıda şu ifadeleri kullandı.

"10 ay öncesine kadar tribünde maç seyreden bir taraftardım. Sonra üye oldum. Anladım ki kulübü yönetenler şahsi çıkarları için kulübü uçuruma sürüklemiş. Sonra Aday oldum. Peki Size sormazlar mı kongre üyesiniz de bu kadar borcu niye ibra ettiniz diye? Hesap sordunuz mu hiç? Ben söylediklerinizi önemsiyorum. Ama Eskişehirspor'un iyiliğini istiyorsak bu tür eleştirilerden kaçınmalıyız. Ben de 18 Ocak'ta aday olduğumda aynı şeyleri yaşadım. Ama herhangi bir menfaat gözetmedim. Sadece Eskişehirspor'un geleceğini konuştum. Ama kongre üyelerinin yükü herkesten ağır. Taraftar hesap soramıyor. Ama kongre üyeleri ibra ederken araştırıyor mu? Maalesef biz bu şehirde sadece öküz altında buzağı arıyoruz. Mesela Osman Taş. 18 Ocak'tan sonra tanıdım kendisini. Kaan Ay yönetimindeydi. Takımın can suyu oldu 2.devre. Ama çok ağır eleştiriliyor. Hakkında birçok şey duyuyoruz. Eminim ki söylenenleri duyup şaşırıyordur. Bir başka aday çıksa Halil'in adamı, Mesut'un yandaşı vs vs. Böyle bir lüksümüz kalmadı. Bu takımın durumu içler acısı. Takımı bu hale getirenlere tek kelime edilmiyor. Ama yeni aday öcü...

Halil Ünal ilk devre transferi açamadı, yeni transferler yaptı tahta kapalı. Halbuki 3 milyona tahta açılıyordu. Kimse bir şey demedi. Kaan Ay ve yönetimi transferi açtı, takım ligde kaldı ama taşlandı. Anlamak güç.

Beyler!!!!!!! Gemi batıyor, hepimiz aynı gemideyiz. Yazık olur bu kulübe. Camiaya, hepimize. Kongre üyeleri tarihi sorumluluk sizin. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Taşın altına elini koyanları kırmayalım. Emeğine yüreğine saygı duyalım. Kim varsa buyursun gelsin tartışalım. Formül geliştirebilir miyiz bakalım. Gerekirse 5 Başkanımız birden olsun. Aday çıkmasa şehir nerde diye soruyoruz? Aday çıksa bugüne kadar neredeydiniz diyoruz. Bu kısır döngüden kurtarın bu kulübü. Ben Es Es sevdalısı her arkadaşla çalışırım. Rakibimden vekalet istedim. Yaparım. Sonuçta babamızın çiftliği değil. Bütün şehrin ortak manevi değeri. Es Es için ne gerekiyorsa menfaatsiz yaparım. Başka yolu yok. Başka çıkış Yok. Bir araya gelip ortak karar vermeliyiz. Ama sadece Eskişehirspor'u tutarak. Kişilerin taraftarı olma şansımız kalmadı artık. Ben aday oldum kötü mü oldu? Sahipsiz dedikleri takımın içinde dönen oyunlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Ben çıkmasaydım rica minnet Halil Ünal'ı tekrar başkan yapacaklardı. O oyunu bozduk. Acımasızca eleştirmeyin. Hesap sorun. Ama borcu yapanlardan, bu hale getirenlerden.

Kongre üyelerine çağrımdır!!! kongreden önce biraraya gelip konuşalım. Ortak bir karar verelim. Osman Taş gelsin. Aday olmak isteyenler gelsin. Durumu ortaya serelim. Kongre günü sürpriz yaşamak için vaktimiz Yok. Bu son dönemeç. Buluşalım tesislerde. Hem de derhal...

Tüm sevdalı arkadaşlar. Transfer açılmadığında tesislerde toplandığımız gün gibi kenetlenelim Ama bu kez erken toplanalım. İş işten geçmeden. Bütün Es Es sevdalıları. Herkes birbirine söylesin. Bu gidişe son vermek için...

Yarın bir gün bu kulüp kapanırsa en başta kendi çocuklarımızın bile yüzüne bakamayız. Anıları anlatıp iç geçiririz. Vicdanımızda ömür boyu o acıyı yaşarız. Kırmızı Şimşekler efsanesi yaşamalıdır. Bu şehrin tek ortak manevi değerine evladımız gibi sahip çıkmalıyız. Son 5 gün. Acil!

Başkan olacak kişinin puan silme cezalarını ortadan kaldırabilecek olması önemli. Osman Taş riskleri biliyor. Hazırlığı vardır bence. Ben avukat olarak kendisine de elimden gelen desteği vermeye hazırım. Yeter ki Es Es bu girdaptan kurtulsun. Başka aday varsa o da gelsin! Ama kim olursa olsun bu kez şansa bırakmayalım. Derhal işe koyulup sorunları çözme garantisini versin. Kulübü başkasına kaptırmamak için pusuda yatanlara fırsat vermeyelim bu defa. Gerçekten son şansımız olabilir."

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2019, 13:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özkan
Özkan - 5 yıl Önce

Önce murat diri mi ne varya onu susturun tribün lideri ama her şeye karışıyor yönetimi belirliyor esesden nemalanıyor

furemen
furemen - 5 yıl Önce

Adam haklı beyler!

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30