Bir yenilgi ile lig bitmez

Eskişehirspor Mali As Başkanı Mehmet Şimşek İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli'ye konuştu. Göreve gelirken şeffaf olacaklarını söyleyen Şimşek, “Mali konularda çok şeffaf olacağımızı söyledik ve söz verdik. Bu konuda da çok rahatız. Kulübe gelen her kuruşun ve harcanan paranın hesabını veriyoruz” dedi.

Bir yenilgi ile lig bitmez
banner115

 İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli'ye konuşan Mehmet Şimşek “Mağlubiyetlere üzülüyorduk. Ama şimdi rakiplerimizi elimizden kaçırdığımıza üzülür olduk. Son Adana Demir maçındaki yenilgi hepimizi üzdü. Fakat bir yenilgi ile lig bitmedi. Ayrıca hep yanımızda olan taraftara da teşekkür ediyorum” dedi.

Eskişehirspor Mali As Başkanı Mehmet Şimşek yönetim olarak geldikleri günden itibaren yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi

Mehmet Şimşek “18 Ocak’da yapılan olağanüstü genel kurulda göreve geldik. İlk işimiz transfer tahtasını açmaktı. Bunun için çok uğraştık ve sıkıntıyı ortadan kaldırdık. Bu konuda emeği olanlara bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Şimşek Mali konulara yönetim olarak çok önem verdiklerini söyleyerek “Ben ve arkadaşlarımı göreve geldiğimiz günden itibaren mali konularda çok şeffaf olacağımızı söyledik ve söz verdik. Bu konuda da çok rahatız. Kulübe gelen her kuruşun ve harcanan paranın hesabını veriyoruz. Bizim için mali disiplin çok önemli” dedi.

Şehirden yönetimi destek geldiğini de belirten Şimşek “Yıllarda Eskişehirspor’a para vermeyenler uzak duranlar artık destek oluyor. Bakın maçlarımıza siyasiler, iş adamları geliyor. Hatay deplasmanı için Kılıçoğlu katkıda bulunuyor. İş adamı İnan Kıraç Eskişehirspor'a maddi destekte bulundu. Bunlar güzel şeyler. Önümüzdeki günlerde şehirden daha çok maddi ve manevi destek geleceğine inanıyorum” dedi. 

Adana Demir maçını da değerlendiren Mehmet Şimşek  “Daha 1 ay öncesine kadar mağlubiyetlere üzülüyorduk. Ama şimdi rakiplerimizi elimizden kaçırdığımıza üzülür olduk. Son Adana Demir maçındaki yenilgi hepimizi üzdü. Fakat bir yenilgi ile lig bitmedi. Biz yönetim olarak teknik kadro ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu zorlu süreci iyi şekilde atlatacağız” dedi. 

Son olarak taraftara da teşekkür eden Eskişehirspor yöneticisi Mehmet Şimşek “Bizlere güvenen ve her zaman yanımızda olan taraftara da teşekkür ediyorum. Her maç takımın yanında olup tribünleri dolduruyorlar. Özellikle son maçta yaptıkları koreografi muhteşemdi. Herkes Eskişehirspor taraftarının büyüklüğünü bir kez daha gördü” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30