Bireysel hataları çözmemiz gerekiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev: “İlk golü çok büyük bir hatadan yedik. Dalgınlık problemi yaşadık ve kalemizde golü gördük. Çalışacağız. İki haftadır kalemize gelen ilk toplar gol oldu. Bireysel hataları çözmemiz gerekiyor.”

Bireysel hataları çözmemiz gerekiyor
banner115

Cengiz Seçsev karşılaşma sonrasında şu ifadeleri kullandı;

“Başkanımız ve Yönetim kurulumu bu kulübü çok zor şartlar altında yaşatmaya çalışıyor. Aynı zorlu şartları biz de teknik heyet olarak saha içerisinde yaşıyoruz. Saha içerisinde bir değişim yaşandığını herkes gördü. Bu oyuncular daha da üzerine koyarak devam edecekler. Maçın son bölümünde ciddi hatalar yaptık. Bu tür hataları rakiplerimiz hiç affetmiyor. Bu tarz hataları çözmeye çalışacağız. Gençler ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Tecrübeli oyunculara sahada yer vermezsek, genç oyunculardan çok fazla verim alamayız. Tecrübeli oyuncularımızın tecrübelerine ihtiyacımız var. İstek ve arzudan memnunum. İyi bir yoldayız. Skora yansıtmaya başladığımız da ben de sevineceğim.

İlk golü çok büyük bir hatadan yedik. Dalgınlık problemi yaşadık ve kalemizde golü gördük. Oyun durduğunda duraklamamak gerekiyor. Rakiplerimiz uyumuyor, biz de uyumamalıyız. Çalışacağız. İki haftadır kalemize gelen ilk toplar gol oldu. Bireysel hataları çözmemiz gerekiyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz
Cengiz - 3 yıl Önce

Cengiz hoca bu takıma hiç bir teknik adam defans yapmasını öğretemedi.. ilk önce Erdal olmak üzere hepsini değiştirip yeni isimleri denemedikçe Türkiye'nin en çok gol yiyen takımına aday oluruz..Sezgin ve Erdal dan defans, bek ve stoper falan olmaaaaaazz.

Cengiz Fos
Cengiz Fos - 3 yıl Önce

Cengiz hoca maçta tam 5 tane oyuncu değiştirme hakkın varken niçin sadece 2 oyuncu değiştiriyorsun? yedek götürdüğün genç oyunculara ne zaman şans vermeyi düşünüyorsun ?

Suat AVNİ
Suat AVNİ - 3 yıl Önce

Bu çocuk okumaz....

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30