Biz futbolculara çok fazla söz hakkı düşmez

Osman Taş'ın düzenlediği basın toplantısının son dakikalarına golcü oyuncu Emre Güral'da dahil oldu.

Biz futbolculara çok fazla söz hakkı düşmez
banner115

Bir açıklama yapan Emre Güral toplantıda şu ifadeleri kullandı.

"Ben bir futbolcuyum. Ben burada sadece bir çalışanım. Severek bu işi yapıyorum. Benim şu an burada konuşmam ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum. Sadece bu kulübün bir futbolcusu olarak sahadaki görevimi yapmak istiyorum. Son üç haftada istediğimiz sonuçları alamadık. Biz futbolculara çok fazla söz hakkı düşmez. Alınan kararlara saygı duyarız. Biz sadece sahadaki işimizi yapmak istiyoruz. Biz şuan en çok kaçan puanlara üzülüyoruz. Kimsenin parayı düşündüğü yok. Bundan emin olabilirsiniz. Herkes kaybettiğimiz puanlara üzülüyor. Fuat Çapa ile aralarında ne sıkıntı yaşandı bunları biz bilemeyiz. Fuat Çapa iyi bir insan ve iyi bir hoca. Gelecekte ne olur, ne biter biz bilemeyiz. Bize düşen gelecekteki maçlarda elimizden gelen mücadeleyi vermektir. Yönetimde neler oluyor bizi çok ilgilendirmez. 

Milli aranın Eskişehirspor’a çok iyi gelmediğini düşünüyorum. Çok büyük bir hırs yaptık. Bu hırsı bir an önce sahaya yansıtmak istiyoruz. Kulüpte problemlerin olduğu uzun süredir bilinen bir gerçek. Ben burada değilken de bu problem yaşanıyordu. Bu yeni oluşan bir şey değil. Eskişehirspor’un geleceğini bir şekilde kurtarmamız gerekiyor. Biz futbolcular olarak yeşil sahada mücadelemizi vereceğiz, yöneticiler de dışarıda mücadelesini verecek. Başka bir şey demekte bana düşmez. Bu kulüp için hayırlısı neyse o olsun. 

Son maçta taraftarlar beni çok eleştirdiler. Haklılarda. Benden çok beklentileri var. Karşılaşaya bilmemde gerekiyor. Bunun için daha fazla çalışacağım. Takım arkadaşımlarım da benim gibi düşünüyor. Ulusal lisansın alınması adına elbette bende imzamı vereceğim. Önceki dönemlerde de çok şeyler söylendi, yazıldı, çizildi. Ancak öyle şeyler yoktu. Kimseye kırgın değilim. Sadece sahaya çıkıp işimi yapmak istiyorum. Biz futbolculara düşen sahaya çıkıp Eskişehirspor için savaşmaktır."
 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 03:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30