Boffin tehlikesi çok büyük bir tehlike!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören FIFA dosyaları hakkında konuştu. Akgören, "Ruud Boffin tehlikesi çok büyük bir tehlike. Her an sıkıntı yaşayabiliriz. Kendisi ile anlaşabilmiş değiliz. 520 bin Euro gibi borçtan bahsediyoruz" dedi.

Boffin tehlikesi çok büyük bir tehlike!
banner127

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören canlı yayında şu ifadeleri kullandı;

Mustafa Akgören, "Eskişehirspor’un en büyük derdi FIFA’daki dosyalar. 25 tane sıkıntılı dosyamız var. Küme düşürme tehlikesi oluşturanlar var, puan sildirme kozu olanlar var. Hepsi ile temas halindeyiz. Hiçbirinden ceza yemek istemiyoruz. Sebastian Pinto ile bir protokol yaptık. Kendisine yazılı olarak sözler verdik ve verdiğimiz sözlerin arkasında duruyoruz. İlk 2 taksidini de ödedik. Her ay sonunda da ödeme yapmaya devam edeceğiz. Vladyslav Kulach’a 20 bin dolar ödeme yaptık. 15 bin doları da ödeyerek dosyayı kapatmak istiyoruz. 

Ruud Boffin tehlikesi çok büyük bir tehlike. Her an sıkıntı yaşayabiliriz. Kendisi ile anlaşabilmiş değiliz. 520 bin Euro gibi borçtan bahsediyoruz. 

FIFA’da 25 dosya var. 95 tane TFF’de borcumuzun olduğu dosyalar var. Bu borçların kapatılması çok mümkün gözükmüyor. Bizim yönetim kurulu olarak bu dosyaları kısa vadede kapatabilecek bir gücümüz yok. Çıkıp ben öderim diyen varsa da biz çıkar kendisine seve seve yardımcı oluruz. Umarım öyle birisi çıkar. Böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi durumunda biz can-ı gönülden seviniriz."
 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30