Borcumuz her geçen gün artıyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, “Kur artışı kulübü de etkiliyor. Her gün faizler işliyor, borcumuz her geçen gün artıyor” dedi.

Borcumuz her geçen gün artıyor
banner127

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un Başkanı Mustafa Akgören,

"Başlangıçta aldığımız 3 galibiyet ve 1 beraberlik tüm camiamızı coşku verdi ve moral kaynağı oldu. Son 3 maçta 3 mağlubiyet ise tüm Eskişehirsporluları olduğu gibi bizi de üzdü. Moralimizi bozmadan ligde kalma mücadelemizi sürdürmemiz gerekiyor. Yönetim Kurulu olarak biz, dimdik takımımızın arkasındayız. Eskişehirspor’u sevenlerden de kalan 10 maçlık süreçte takımımızın çocuklarına destek ve moral vermelerini bekliyoruz" dedi.

Kulüp Başkanımız Zorlu Enerji ile kulübümüzün yapmış olduğu sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak ise "Çok uzun süredir kulübümüzün büyük sıkıntısı olan elektrik borcumuz ile ilgili olarak Zorlu Enerji ile reklam anlaşması sağladık. Yaklaşık 1 milyon 350 bin TL olan kulübümüzün elektrik borcuna karşılık Zorlu Enerji, ETİ'den sonraki en büyük sponsorumuz olmuştur. Zorlu Enerji sahibi Nafiz Zorlu ve yetkililerine tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kurtuluş Kuruluşta...

Akgören, son olarak FIFA'da bulunan dava dosyalarımızla ilgili konuştu. Kulüp Başkanımız 10 günlük süreçte hızlı bir şekilde halledilmesi gereken dosyaları basın mensuplarıyla paylaştı. Kulüp Başkanımız, eski oyuncularımızdan Pinto'ya 511.698 Euro, Boffin'e  410.000 Euro + faiz, Toko'ya ise 296.800 Euro+faiz borçlarıyla kulübümüzün puan silme ve küme düşürme cezalarıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Seçildikleri günden bu yana yönetim olarak kulübümüze 6 milyon TL üzerinde kaynak sağladıklarını belirten Başkanımız, acil dosyalarla ilgili yönetim kurulumuzun vereceği desteğin yetmeyeceğini belirterek şehrin önde gelenlerinden destek beklediklerini belirtti.

Başkanımız bu desteği sağlamak adına ''Kurtuluş Kuruluşta'' parolasıyla 10.000 iş insanından 1965 TL yardım beklediklerini şu sözlerle belirtti; ''Daha önce yapılan kampanyalar taraftarımıza ve tribünlere yönelikti. Bizim kapımız destek veren herkese açıktır ancak 10.000 kişiden 1965 TL kampanyamızda öncelikli olarak sadece Eskişehirspor'a değil Eskişehir'e gönül vermiş iş insanlarını yanımızda görmek istiyoruz. Eskişehirspor Eskişehir'dir. Bu kampanyanın ilk adımını ise biz Yönetim Kurulu olarak 500 kişi adına 1965 TL vererek atıyoruz. Bundan sonraki süreçte öncelikli Valimizi, Belediye Başkanlarımızı, Milletvekillerimizi, tüm kurum ve kuruluşları Eskişehir ve Eskişehirspor için bize destek olmaya davet ediyoruz. Bu hedefimizi tutturabilirsek Eskişehirsporumuza açılmış tüm FIFA dosyalarını kapatacağımıza söz veriyorum.''

Canlı yayında gelen bazı mesajları okuyan Akgören, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un 10 kişi ve Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen'in ise tüm oda başkanları ile katılacağını belirten mesaj gönderdiğini okuyarak kamuoyu ile paylaştı.

Kurtuluş kuruluşta parolasıyla başlatılan 10.000 kişiden 1965 TL kampanyamıza destek vermek isteyen Eskişehir ve Eskişehirspor gönüllüleri için hesap bilgilerimiz;

DENİZBANK ORGANİZE (TEKSAN) ŞUBESİ

Eskişehirspor Kulübü Derneği İktisadi İşletmesi

Türk Lirası Hesabı

TR59 0013 4000 0045 0369 3000 05

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30