Bu işler böyle yürümez

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Kanal 26'da Eskişehirspor hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Bu işler böyle yürümez
banner127

Kazım Kurt programda, "Çocukluğumdan beri Eskişehirspor taraftarıyım. Elimde bir güç varsa bu gücü de Eskişehirspor için kullanmaya hazırım. Eskişehirspor'un bu noktaya geleceğini biz üç yıldır konuşuyoruz. Üç yıldır berabere olalım, birlikte olalım, bir birlik beraberlik sağlayalım diyoruz ancak sonuç yok. Eskişehirspor'un bu kötü günleri yaşamasındaki en büyük pay AK Parti politikacılarıdır. Oturup uzun vadeli, kesin sonuçlar getirek planlar yapmak yerine il binasına oturup yönetim listeleri oluşturdular. Hep kolaycılığa kaçtılar. Saraydan veya başka yerlerden onay bekleyerek bu işler yaptılar. Vali bey kayyum gibi hareket etti. Paraları kendisi topladı ve kendisi harcamalar yaptı. Kaç para toplandı, kaç para dağıtıldı bilen yok. Kimse de hesap soramadı. Ben Kazım Kurt olarak şunu net söylüyorum ki, AK Parti il başkanı Eskişehirspor için yönetim kurulu listesi yaptı. Biliyoruz. Eskişehirspor'u yönetenlerde bunlar bize para bulacak umuduyla sesini çıkartmadı. Para da bulamadılar. Kaynak da sağlayamadılar. İşleri kolaylaştıracak imkan da yaratamadılar. Sonucunda Eskişehirspor bu durumlara düştü.

Bugün yönetim bırakmış durumda. Hoca ve futbolcularda gidebilir şeklinde yorumlar var. Eskişehir'de bütün kentin arkasında durduğu bir takım varken ne hallere geldik. Eskişehirspor şuan bireysel olarak sahip çıkalabilecek durumda değil. Bizim belediyemizin bütçesi 300 milyon. Hepsini versek yine yetmez. Odunpazarı Belediyesinin boyunu aşan bir destek arayışındalar.

Uzun vadeli bir planlama şart. Gençler bu kulübü bir noktaya getirdi. Maaşlarını alamayan bu futbolculara taraftarlar harçlık toplayabilmek için kampanyalar düzenliyorlar. Bu işler böyle yürümez. Seçim sürecinde olduğumuz için bizde çok hamle yapamıyoruz. Eskişehirspor için bir çare şart. Seçim sürecinden sonrası için düşüncelerimiz var. Bazı şeyler çok kolay. Biz Odunpazarıspor diye bir takım kurduk. En yaşlı oyuncusu 22 yaşında ve devre arasına namağlup lider girdi. İnşallah doğru bir hedefle bir başarı yakalayacağız. Eskişehirspor'un bu sezon hedefi ligde kalmak olmalı. Bu sezonu sağlıklı bir şekilde tamamlayabilecek formülü kulübü bu hale getirenler bulmalı" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30