Bu kadro TFF 2. Lig'de bile kalamaz

Ahmet Karaçöl, "Eskişehirspor’un mevcut kadrosu değil TFF 1.Lig, TFF 2. Lig’de bile kalamaz. Asla kalamaz. Altyapıdan doğru gençler alınırsa o zaman lig bile çıkar. Mevcut kadro ne yaparsa yapsın bu ligde küme düşer. Kimse kimseyi kandırmasın."

Bu kadro TFF 2. Lig'de bile kalamaz
banner115

Eskişehirspor altyapılarında yıllarca görev yapmış Teknik Direktör Ahmet Karaçöl’den ilginç bir yorum geldi.

ES TV’de yayınlanan 90+3 programında yorumculuk yapan Ahmet Karaçöl programda şu ifadeleri kullandı;

“Ben her zaman söylüyorum. Eskişehirspor’un mevcut kadrosu değil TFF 1.Lig, TFF 2. Lig’de bile kalamaz. Asla kalamaz. Altyapıdan doğru gençler alınırsa o zaman lig bile çıkar. Mevcut kadro ne yaparsa yapsın bu ligde küme düşer. Bu takım bu kafayla giderse hiçbir şey olmaz. Kimse kimseyi kandırmasın. Bize 1 sene sonra faydalı olacak gençlerle oynanması lazım. Arda Okumuş, Doğukan Ünal, Buğra Çağlıyan, Onurhan Uyanık bunlar bu şehrin en yetenekli oyuncuları. Kaybedeceksek bu gençlerle kaybedelim. Zaten maç kazanamıyoruz. En azından bu gençleri kazanırız. 

Onur Arı Eskişehirspor’da iyi iş yapar. Ben onu altyapıda stoper bile oynattım. Benden sonra gelen antrenörler çocuğu nedense çok az oynattılar. İki senedir bu çocuğu U19 takımında çok az oynattılar. Çocuk çıktığı bütün kafa toplarını alıyor ve indiriyor. Ama indirdiği topları alacak oyuncular yok ki. Saha içerisinde Onur’a destek veren yok. Ligin en iyi stoperinden hava topunu alır. Yerden pas at, onu da alır. Ama kime pas atacak, işte o sıkıntı.”
 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30