Bu kulüp kayyuma kalmamalı!

Eskişehirspor İcra Kurulu tesislerde bir basın toplantısı düzenledi.

Bu kulüp kayyuma kalmamalı!
banner115

Kurul adına açıklamalar yapan Murat Diri yaptığı konuşmasında, "Aralık ayında yaptığımız ilk kongremize katılım olmaması nedeniyle ertelenmiş, bir hafta sonra da aday çıkmadığı için kongremize ara vermiştik.  Aday çıkmadığı ve olağanüstü sebepler nedeniyle bu kongreye ara verilmişti diyoruz ama halen de bir aday çıkmış değil. 18 Ocak tarihinde yapılacak kongre öncesinde kulübe gelip de duruma bir bakayım diyecek birisi dahi çıkmamıştır. Yaşadığımız süreç içerisinde kişisel menfaatleri ile ismini duyurmaktan başka bir şey yapmayanların dışında kimse de yoktur. Bir gerçek bilinmelidir ki, 18 Ocak'da yapılacak kongrede aday çıkmaması durumunda bu kulüp ne yazık ki kayyuma kalacak. Bizler Divan Kurulu olarak tüm çıkmazları içeriden görüyoruz. Tüm olan bitene rağmen aday var gibi konuşanlar ve her şeyi güllük gülistanlık gösterenler bu kulübe çok büyük zararlar vermektedirler.  Alacağı olan isimler madem aday var ben alacağımı kuruşu kuruşuna isterim diyerek karşımıza çıkıyorlar. Tam halletmek üzere olduğumuz bazı sıkıntılar kulüpte işler yolunda gösterildiğinden dolayı erteleniyor, çözümsüz kalıyor.  Tüm camiamıza seslenmek istiyoruz. 18 Ocak günü yapılacak kongrede aday çıkmaması durumunda Eskişehirspor Kayyum heyetine devredilecek ve gidişatta bunu gösteriyor.

Eskişehirspor'da futbol oynamış tüm eski oyuncularımızın vermedikleri her imza Eskişehirspor'un çöküşüne neden olacaktır. Eskişehirspor alt liglere düşerse bırakın alacağınız olan milyonları almayı bir kuruş daha alamazsınız. Spor Toto 1. Lig'de çok düşük gelirler varken daha alt liglerde gelir yok denilecek kadar az seviyededir.

Bizler zor zamanlarda Eskişehirspor'a sahip çıkan Divan Kuruluyuz.  Nihai amacımız bu kulübü ayakta tutmak ve kulübün önünü açmaktır. Bizler bunları başarabilirsek bu kulübü yönetmek için adaylar çıkacaktır. Normal olarak bu yasaklar ve borçlar varken kimse talip olmak istemiyor. Kulübün önünü açmayı başarabilirsek başarılar ardından gelecektir. Başarılar geldiği takdirde gelirlerde artacaktır. Bu gelirler sayesinde bu borçlarımızı ödeyebiliriz. Bu sürecin böyle işlemesi için ilk olarak imza vermeyen arkadaşlarımızın bize yardımcı olması gerekiyor. Bize faydası dokunabilecek tüm kişi ve kurumları Eskişehirspor'u yaşatabilmek için destek olmaya davet ediyoruz.

Tüm Türkiye Spor kamuoyuna  sesleniyoruz. Bizim Eskişehirspor sevdamız amatör kümeye gitsek dahi devam edecek. Eskişehirspor'u hak ettiği yerlere getirmeden ölmek bize haramdır. Bugünden sonra bizim için iki ihtimal, bir de sonuç var. Biz ya dipleri görüp, alt liglerde sürünüp pes etmeden oradan oraya mücadele edeceğiz. Ya da bugünkü mücadelemiz sonuç verecek. Süreç belki hızlı, belki zorlu ve uzun olacak.  Şunu çok iyi biliyoruz ki iki ihtimal arasında sadece zaman farkı olacak. Birisi yakın zaman, diğeri uzun zamanda olacak. Ancak ikisinde de hedeflenen sonuç değişmeyecektir.  Er ya da geç Eskişehirspor'u o tahtına oturtacağız. Zaman ne gösterir, hangi ihtimalle gerçekleşir bilemiyoruz. Ama şu da unutulmasın ki biz bize destek olanı da, köstek olanı da asla unutmayacağız. Yaşasın Eskişehirspor.

Gözleri görmeyen minik Kaan kardeşimizi hatırlarsınız. İstanbulspor maçında Kaan kardeşimiz benimle birlikte sete çıkmıştı. O gün ona maçı değil tribünü anlatmıştık. Takımımız golü attığında bana sarılarak abi ben umutlarıma sarılıyorum demişti. O yüzden herkes ona göre davranmalı" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30