Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok!

Eskişehirspor'un başarılı oyuncusu Marko Milinkoviç Bengü Türk TV'den Pelin Koç'a konuştu.

Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok!
banner115

Sırp oyuncu programda, "Eskişehir'e geldiğim ilk günden bu yana burada başarılı olabileceğime inandım. Hocamıza inandım. Buradaki insanlar ile çok iyi ilişkiler kurdum. transfer yasağı kaldırılamayınca ayrılmak gibi bir düşüncem oldu ancak buradaki sıcak ortam beni ocak ayına kadar beklemek konusunda karar almamı sağladı. Antrenörümüz Ocak ayından itibaren her şey çok güzel olacak demişti. Kendisine çok güveniyorum. Dediği gibi de oldu. Ara transfer sezonunda transfer tahtası açıldı ve ben de oynamaya başladım.

Takımın önemli bir oyuncusu olduğumu değilde bir parçası olduğumu düşünüyorum. 31 yaşında bir oyuncuyum. Takımımızda gerçekten çok genç oyuncular var. Onlar sayesinde ben de kendimi çok genç hissediyorum. Tecrübelerimi onlara aktarmaya çalışıyorum, sahada sonuna kadar mücadele etmeye çalışıyorum. Profesyonel bir oyuncu olarak alabildiğim tüm sorumlulukları almaya çalışıyorum.

Önümüzde artık sadece dört maç kaldı. Bu maçlarda alabildiğimiz tüm puanları almak istiyoruz.  Gördüğüm kadarıyla bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. En erken şekilde ligde kalmayı garantilemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30