Bütün dosyaları tek tek kapatacağız!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Bütün dosyaları tek tek kapatacağız!
banner115

Akgören’in açıklamaları özetle şu şekilde;

“Dünya olarak bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Şüphesiz Covid-19 salgınından en çok etkilenen camialardan birisi de futbol camiası oldu. Pandemi süreci etkisini azaltarak devam ediyor. Aylar sonra ilk maçımıza çıktık ve deplasmanda BB Erzurumspor maçını oynadık. Erzurum deplasmanına giderken, mola yerlerinde çekilmiş bazı fotoğraflar ‘Eskişehirsporlu futbolcular yolda kaldı’ gibi yorumlanmasına neden oldu. Bu doğru değil. Biz futbolcularımızı uçakla Erzurum’a gönderecektik ancak uçak seferlerindeki azalma nedeniyle, uygun uçak seferi bulamadık. Kulüp otobüsümüz ve Kazım Kurt Başkanımızın tahsis etmiş olduğu otobüsle Erzurum’a gönderdik. Maç biter bitmez de Eskişehir’e geri döndüler. Sosyal medyada paylaşılan o fotoğraflardan ben şahsen çok rahatsız oldum. Pandemi sürecinden önce uçak biletleri alınmış, otel rezervasyonları yapılmıştı. Ancak pandemi süreci başlayınca maçlar ertelendi ve biletler ve rezervasyonlar iptal edildi.

Erzurumspor maçında rakip takımda forma giyen iki oyuncu, maçın başından sonuna kadar futbolcularımızı töhmet altında bırakacak sözler ve cümleler kullanmışlar. Bu futbolculardan birisi de geçmiş yıllarda Eskişehirspor forması giyen bir oyuncu. Eskişehirspor hiç bir zaman, başka bir takım için mücadele etmez. Kulübümüz çok büyük camiadır ve her maça kendi başarıları için çıkar. Erzurumspor Başkanını bu konu hakkında aradım. Kendisi bu konuda üzgün olduğunu dile getirdi. Eskişehirspor’un yeri Süper Lig’dir dedi. Biz Erzurumspor maçı için prim bile koymadık. Sırf böyle dedikoduların önüne geçebilmek için. Altay maçı için de prim uygulamayacağız. Tek bir kuruş bile prim vermeyi düşünmüyoruz.

Bir Süper Lig takımının CEO’su camiamızda infial yaratan bir twit yayınlamıştır. Eskişehirspor Başkanı olarak kendisini kınıyorum. Eskişehirspor’a beddua ettiğine dair paylaşmış olduğunu bu twiti silse de kendisinden Eskişehirspor camiası olarak özür bekliyoruz.

Eskişehirspor taraftarının vermiş olduğu güç ile kulübümüzü yaşatmaya çalışıyoruz. Erzurumspor maçı için hazırlanan 1000 adet hatıra biletleri kısa sürede tüketildi. Taraftarlarımızın ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum. Desteklere ihtiyacımız devam ediyor. Zaman zaman kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Biz bu kampanyaları taraftarlardan gelen talepler üzerine düzenliyoruz. Kalan maçlarımızın tamamı için hatıra biletleri satışa çıkaracağız. Bu biletlerin satışı konusunda Eskişehirspor taraftarlarının, Eskişehir’in kurum ve kuruluşlarının, Ticaret ve Sanayi odalarının, esnaf odalarının, Sanayi bölgesinin, sivil toplum kuruluşlarının ve derneklerinin ilgilerini bekliyoruz. İş dünyasının özellikle ilgisini bekliyoruz. Bu desteği önemle rica ediyoruz. Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen ile telefonla görüştük. 2 bin adet hatıra bileti gönder dedi. Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen ile görüştük. 2 bin bilet de o gönder dedi. İki telefonla dört bin hatıra bileti sattık. Diğer odalarında devreye girmesiyle kalan beş maçta en az 100 bin adet bilet satabileceğimizi ümit ediyorum. Eskişehirspor’un büyük dertleri var. Buralardan gelen her bir kuruş Eskişehirspor için harcanacak. Allahtan gelen bir deprem, sel, pandemi, afet, savaş, hastalık gibi bir süreç olmazsa orta ve uzun vadede Eskişehirspor bu buhran dönemini atlatacak. Atanmışlarla, seçilmişlerle, bütün STK’larla, odalarla el ele, omuz omuza verip aşacağız. 

Sözleşmesi sona eren oyuncularımız var. Sözleşmesi devam edip de serbest kalmak için TFF’ye başvuran oyuncular var. FIFA dosyalarını herkesin bildiği bir konu. Hepsi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. Yavaş yavaş bütün dosyaları kapatacağız. O dosyalar kapandıkça daha çok güçleneceğiz. Daha çok güçlendikçe insanlar bize daha sıcak bakmaya başlayacak. Sorunları camia ve şehir olarak aşacağız. 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 17:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Çakır. EMEKLIMM
Hasan Çakır. EMEKLIMM - 4 yıl Önce

Mustafa başkan sen cekirdekden geldi Eses sevgisi bilirsin Yolun Açık olsun.Tilkilere Cakallara kurtlarlara bırakma.Îçim yanîyor biz sönen kūl den ateş alırız. Avrupalıyı gørdūk. Evlatım diyenide bu Şehir gördū. BAŞKA ES ES YOOOOK.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30