Büyükerşen ve Kurt'a açık çağrı!

Kongre üyesi Uğraş Erkayman'dan bugün Yılmaz Büyükerşen ve Kazım Kurt'a yazılı bir çağrı geldi.

Büyükerşen ve Kurt'a açık çağrı!
banner115

Uğraş Erkayman kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yılmaz Büyükerşen ve Kazım Kurt'a açık bir davet yapan Erkayman paylaşımında, "Eskişehirspor artık kaderine terk edilmemelidir. Eskişehir'in seçilmişleri ve iş dünyası artık Eskişehirspor'u bu kentin bir sorunu olarak görmeli. Birlikte hareket ederek herkesin ucundan tuttuğu bir çözüm ortaklığında birleşmelidir. Çaresizliğe çare Yılmaz Büyükerşen ve Kazım Kurt Başkanlarımızdır." ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere alınan kongre kararı sonrasında kongreye kadar bir icra kurulunun kurulması gündeme geldi. Uğraş Erkayman'ın bu çağrısı kulislerde bu kurulu Yılmaz Büyükerşen veya Kazım Kurt isimlerinden birisi kurabilir olarak yorumlandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 20:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat Tekirdagli. .
Sedat Tekirdagli. . - 4 yıl Önce

Arkadaş bu kulübü bu hale getirenler utansın bugüne kadar seçilmiş başkanlar kulübü bu hale getirdi.. borç öyle böyle kapanacak gibi degilki..seçilmişler ne yapsln delege sayısını arkasında bulan kulüp başkanı oluyor .gelen seçilmiş başkan gelen borçlara sesini yukseltmiyor çünkü onada hesap soran yok.bu böyle gelmiş böyle gittiği için es..es in hali ortada..dürüst yöneticiler gelmediği müddetçe bu yöneticiler egolarlnl tatmin etmek için kulübün başına musallat olmaya devam ederler..saygılar

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30