Çalışmaya devam edeceğiz

Suat Kaya: "Bütün maçlar zor. Oynadığımız tüm maçlar zor geçecek. Hazırlıklarımızı her zaman bu doğrultuda yapıyoruz. Akhisarspor deplasmanına daha moralli hazırlanacağız."

Çalışmaya devam edeceğiz
banner127

2-1 kazanılan Isparta 32 Spor maçı sonrasında ES TV mikrofonlarına konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Suat Kaya özetle şu ifadeleri kullandı;

“Bütün maçlar zor. Oynadığımız tüm maçlar zor geçecek. Hazırlıklarımızı her zaman bu doğrultuda yapıyoruz. Her geçen maç elimizdeki futbolcuları daha iyi tanıyoruz. Tarsus deplasmanında alınan mağlubiyetten dolayı futbolcularımızın canı yandı. Mesafede uzundu. Alınan mağlubiyet bu acının yanmasına değmedi.

Isparta 32 Spor maçında istediğimiz şeyleri çok daha fazla yapmaya çalışan bir takım vardı. Bugün istediklerimizin büyük kısmı sahaya yansıdı. Maçın başında bir şutumuz direkten döndü. Topa iyi vuran futbolcularımın kaleyi görünce şut çekmelerini çok istiyorum. İkinci şutumuz gol oldu. Berkay’ın güzel performansı ve Onur’un güzel şutu ile ikinci golü de bulduk.

Futbolcularımızın yaşı çok genç. Ispartma maçı 7 dakika uzatıldı ama 9 küsür dakika oynandı. Bununda üstesinden gelmeyi başardılar. Bu konuda kendilerine teşekkür ettim. Oyuna daha sonradan giren oyuncular da mücadeleye katkı sağladı. Çalışmaya devam edeceğiz. Antrenmanlara ara vermeyeceğiz. Akhisarspor deplasmanına daha moralli hazırlanacağız.

Hakem bize kart gösterirken daha rahat davrandı. Rakip takıma ise üçüncü, dördüncü faulünde kart verdi. Bu durum futbolcularımızın daha temkinli oynamalarına neden oldu. İtiraz etmeyi bile beceremeyen bir oyuncu grubum var. Haklı olduklarında bile sıkıntı yaşıyorlar. Zamanla bu tarz şeyleri öğrenecekler. Hakemle kart görmeden etkili iletişim kurmayı öğrenecekler. Kalecimiz kart görürüm diye deparla aut atışı kullanıyor. Çünkü hakemden kart görürüm dye çekiniyor. Bu haldeyiz. Benim için en kıymetli konu mücadele etmek. Diğer konuları da zamanla halledeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30