Cemali ilk Süper Lig maçına çıktı

Başakşehir deplasmanda Hatayspor’a 2-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’da forma giyen Cemali Sertel 72. dakikada oyuna dahil olurken, Mete Kaan Demir yedek kulübesinde forma bekledi.

Cemali ilk Süper Lig maçına çıktı

Maçtan sonra konuşan Cemali Sertel, “Okan Buruk hocama bana şans verdiği için çok teşekkür ederim. Kariyerimde ilk kez Süper Lig maçında forma giydim. Başakşehir’de oynadığım için gururluyum. Geçen sezon şampiyon olmuş bir takımda forma giydiğimin farkındayım. Hatayspor maçını kazanarak lige başlamak istiyorduk. Mücadele de ettik ama istediğimiz sonucu alamadık. Takımda çok tecrübeli ağabeylerim var. Onlardan sürekli yeni şeyler öğreniyorum. Kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. Önümüzdeki haftalarda daha çok forma giyebilmek ve süre almak için çalışmalarıma devam edeceğim.”

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk da forma verdiği genç futbolcular hakkında, “Antrenmanlarda iyi işler gerçekleştiren isimlere biz forma veriyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde daha çok forma vereceğiz. Geçtiğimiz sezon daha yaşlı bir kadro ile mücadele ediyorduk. Genç isimlerden de verim almak istiyoruz. Bugün kritik zamanlarda maça girdiler ve mücadele ettiler. İnşallah ilerleyen haftalarda skor olarak daha rahat durumdayken sahaya süreriz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30