Cemali Sertel'den önemli açıklamalar!

Eskişehirspor'dan Başakşehir'e transfer olarak dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki Cemali Sertel Radyospor'da Salim Manav'ın sorularını cevapladı.

Cemali Sertel'den önemli açıklamalar!
banner127

Oldukça samimi açıklamalarda bulunan genç yetenek, "Osmanlıspor'u yenerek iyi bir galibiyet aldık. Zor bir deplasmandan 3 puan ile döndük. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Güzel bir serinin başlangıcı olacak diye düşünüyorum. Önümüzde Elazığspor maçı var. Cumartesi günü taraftarımızın da desteği ile bu maçı kazanmak istiyoruz. Takım olarak bu maça kilitlenmiş durumdayız. Galibiyet dışında hiç bir şey düşünmüyoruz.

Başakşehir'e transfer oldum ama 1,5 yıl daha Eskişehirspor'da kalacağım. Başakşehir beni izliyormuş. Devre arasında bana kulübüme teklif yapmışlar. Bende transfer yasağımız kalkacaksa beni satabilirsiniz dedim ve bu transfer gerçekleşti. Başakşehir'in benden beklentileri büyük. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Benim için her şey Balıkesirspor maçı ile başladı. O maçtan sonra güzel bir performans serisi yakaladım ve sonu Başakşehir transferine kadar gitti. Bu süreçte şüphesiz taraftarımız da bana çok sahip çıktı. Onlara da çok teşekkür ederim.

Ligin ikinci yarısında çok fazla forma şansı bulamadığım doğrudur. Son 7 haftada sadece Osmanlıspor maçında 90 dakika sahada kaldım. Fuat hocam diğer oyuncuları görmek istedi. Ben bana forma vereceği güne kadar çalışmalarıma ve idmanlarıma devam ettim. Arada Milli Takıma gittim. Hocam bana Osmanlıspor maçında forma verdi ve bende elimden gelen mücadeledeyi verdim.

Bu sezon farklı maçlarda sağ bek, sol bek, stoper ve ön libero mevkiilerinde görev aldım. Ben en çok sol bek faydalı olduğumu düşünüyorum. Zaten sol bek de gösterdiğim performans nedeniyle Başakşehir'in ilgisini çektim.

Fuat Çapa hocam bana güvendi ve forma verdi. Bende elimden geldiğince mücadele ettim ve formanın hakkını vermeye başladım. Bize çocuğuymuşuz gibi davrandı. Kendisi çok iyi bir insan ve antrenör. Bize özgüven aşıladı. Üzerimde çok emekleri var. Tam anlamı ile örnek bir insan. Eskişehirspor için göstermiş olduğu mücadele de tüm kamuoyu tarafından biliniyor.

Şu an U19 Milli takımında forma giyiyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Ümit Milli ve A Milli takımlarlada da mücadele etmek istiyorum. Ay yıldızlı formayı giymek çok gurur verici.

Avrupa'dan beni takip eden kulüpler varmıydı ben bilmiyorum. İspanya veya İngilitere'de forma giymek gibi bir hayalim var. Ülkemizi bu liglerde temsil etmek çok büyük bir olay. Almanya ligi de çok iyi bir lig ama benim hayallerimi İngiltere ve İspanya süslüyor.

Eskişehirspor çok büyük bir camia. Çok zor bir dönem geçirdik. Eskişehirspor inanın taraftarı sayesinde bu zor günleri atlattı. Emin olabilirsiniz ki bu takım önümüzdeki sezon Süper Lig'e yükselecek. Biz hep onları mahcup etmemek için mücadele ettik. Onlar içinde son saniyeye kadar savaşmaya devam edeceğiz. Böyle bir taraftarın önünde futbol oynadığım için Rabbime şükrediyorum. İyi ki varlar" ifadelerini kullandı.

(Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30