Cevapsız kalan sorular

Eskişehir basını bugün düzenlenen basın toplantısında ne yazık ki sormak istediği soruları tam olarak soramadan 45 dakika süren bu basın toplantısı Osman Taş tarafından sonlandırıldı.

Cevapsız kalan sorular
banner115

Sosyal medyadan gelen talepler üzerine Osman Taş'a sorulması gereken ancak soramadığımız o soruları yazılı olarak bu şekilde kendisine iletmek istiyoruz. Umarız kendisi yazılı olarak veya bir basın toplantısı düzenleyerek bu soruların yanıtlarını samimi bir şekilde Eskişehirspor camiası ile paylaşır...

1-) Osman Taş ve Fuat Çapa’nın arası ilk olarak ne zaman açıldı. Antrenman boykotundan önce ikili arasında problemler var mıydı?

2-) Osman Taş basın toplantısı sonrasında basına Fuat Çapa’nın sözleşmesini dağıtacağım dedi ancak dağıtmadı. Dağıtmayı halen düşünüyor mu?

3-) Fuat Çapa’yı gönderelim tazminatını ben cebimden ödeyeceğim diyen Osman Taş bu ödemeyi gerçekleştirdikten sonra kulüpten kendisine alacak yazacak mı, yoksa bu parayı hibe mi edecek?

4-) Elbette Fuat Çapa’nın tazminatını hemen ödemeyeceğinizi tahmin ettiğimiz için paranız varsa Toko’yu neden ödemiyorsunuz sorusunu sormayacağım. Benim sorum şu; Göreve devam ettiğiniz takdirde ne kadarlık bir maddi kaynak yaratmayı hedefliyorsunuz?

5-) Osman Taş, kendisine ve yönetiminin yoluna taş koyanlar olduğunu söylemişti. Bu isimleri açıklamayı düşünüyor mu?  2018 yılının yaz aylarında 5,5 milyon TL toplanırken neden 2019 yılında sadece 1 milyon TL toplanabildi?

6-) İstifa eden yöneticilerin yerine gelecek yöneticiler belli mi? Belli ise bu isimlerin Eskişehirspor kulübüne üyelikleri var mı?

7-) Göreve talip olan oluşum ile görüşüldü mü sorusu cevapsız kaldı. (Sadece evet görüştüm denildi ancak detay verilmedi. Neler konuşuldu merak ediyoruz) Osman Taş’ın aday olan bu insanlar ile ilgili düşünceleri neler?

8-) Ulusal lisansın alınması konusunda çalışmalarınız var mı, bildiğimiz kadarıyla bu çalışmaları istifasını istediğiniz Mustafa Topkaya devam ettiriyordu.

9-) ETİ ile olan görüşmeleriniz neden bir türlü olumlu sonuçlanmadı?

10-) Oldu göreve devam etmediniz. Markalar, patentler ve Esstore konusundaki düşünceleriniz ve yaptırımlarınız neler olacak?

11-) Halil Ünal’dan loca sözü almıştınız, o loca satışı gerçekleşti mi?

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 03:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30