Çok genç bir kadro ile mücadele edeceğiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, "Ligde 19,7 olan bir yaş ortalaması olan çok genç bir kadro ile mücadele edeceğiz. U19 takımında forma giyen 10 oyuncu ile rezerv bir kadro oluşturduk. 17 ve 19 yaşında olan bu oyuncuları da yavaş yavaş kampımıza dahil ediyoruz." dedi.

Çok genç bir kadro ile mücadele edeceğiz
banner127

TRT Spor Canlı yayınına bağlanan Mustafa Özer programda şu ifadeleri kullandı;

"15 Ağustos tarihinde kamp çalışmalarına başladık. İlk etap kamp çalışmalarımız 26 Ağustos tarihinde yapacağımız antrenmanların ardından sona erecek ve oyuncularımız 27-28 Ağustos tarihlerinde izinli olacaklar. 30 Ağustos tarihinde de ikinci etap kamp çalışmalarımıza Eskişehir’de tesislerimizde başlayacağız. Pandemi nedeniyle sağlık ekibimiz başka illerde kamp yapmamamızı tavsiye etti. Tesislerden çok memnunuz. Her türlü imkana sahibiz. Hiçbir sıkıntımız yok.

Ligde 19,7 olan bir yaş ortalaması olan çok genç bir kadro ile mücadele edeceğiz. U19 takımında forma giyen 10 oyuncu ile rezerv bir kadro oluşturduk. 17 ve 19 yaşında olan bu oyuncuları da yavaş yavaş kampımıza dahil ediyoruz. Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş ve Onur Bayramoğlu dışındaki tüm oyuncularımız genç isimler. Sözleşmesi sona eren isimlerden de birkaç tanesi geri dönerse daha güzel olur. Biz elimizdeki olanaklarla elimizden gelenin en iyisi ile mücadelemizi vereceğiz. Takım halinde savunma yapan, kazandığı toplarla da etkili hücum atakları geliştiren bir takım yaratmak istiyoruz.

Kulübün geçmiş yıllardan kaynaklı ciddi borçları var. Borçların önemli kısmı da döviz borçları. Borçların yapıldığı tarihlerde 3 lira olan Euro kuru bugünlerde 9 liraya yaklaşmış durumda. Bu zor günleri hep birlikte aşabiliriz. Eskişehirspor taraftarları inanılmaz destek veriyorlar. 

Başkanımız ve yönetim kurulundan çok memnunuz. Şimdiye kadar bizi hiçbir zaman zor durumda bırakmadılar. Ceplerinden para vererek futbolcuların prim ödemelerini gerçekleştirdiler. Tesislerde en ufak bir problem yaşamıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30