Denizlispor'dan açıklama

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu, Pazartesi günü oynayacakları Eskişehir'de Eskişehirspor ile yapacakları maç öncesinde oldukça sert bir bir açıklama yaptı. Açıklamada Eskişehirspor taraftarlarının yaptığı açıklamadan "kin ve nefret dolu" diye bahsedildi, endişeli olunduğu dile getirildi.

Denizlispor'dan açıklama
banner127

İşte Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamanın tam metni:

"KAMUOYUNA SAYGIYLA

Pazartesi günü oynayacak olduğumuz Eskişehirspor karşılaşması öncesi rakip taraftarların sosyal medya üzerinden yapmış olduğu kin ve nefret dolu açıklamaları endişe ile takip ediyoruz.

İntikam gibi ağır bir kelime ile taraftarlarımızı tahrik ederek maç öncesi ortamı geren Eskişehirspor taraftarını sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Maç öncesi ve sonrası iki takım taraftarının dostluk içinde maç heyecanını yaşamasını istiyor, olası provokasyonlara karşı sakin kalarak her iki takım taraftarının da olgunluk göstermesini bekliyoruz.

Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha içi ve saha dışı olayı her iki kulübede büyük zararlar verecektir. Bu bağlamda taraftarlarımızın Denizli’de ve deplasmanda oynayacağımız maçlarda istenmeyen olaylara sebebiyet vermemesi kulübümüz açısından son derece önemlidir.

Büyük Denizlispor taraftarına, her zaman olduğu gibi gerekli hassasiyeti göstererek Türkiye’ye örnek olacak bir yaklaşımla takımımızı destekleyeceği için şimdiden teşekkür ederiz.

Denizlispor Yönetim Kurulu"

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 20:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30