Dernek statüsü ile bu işler olmaz!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2018 yılı faaliyet raporu görüşmelerine Eskişehirspor konusu damgasını vurdu.

Dernek statüsü ile bu işler olmaz!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2018 yılı faaliyet raporu görüşmeleri sırasında AK Partili Murat Özcan söz alarak Yılmaz Büyükerşen'e, "Eskişehirspor'a destek olunması gerekiyor. Eskişehirspor'un göz göre göre yok olmasını istemiyoruz. Büyükşehir Belediyesinin vereceği desteklere bizlerde destek olmak isteriz" sözlerini söyledi.

Yılmaz Büyükerşen'de Eskişehirspor'un eski yönetimlerini kastederek, " Eskişehirspor bu kentin en önemli markasıdır. Talihsizliği şu ki, Son zamanlarda ne yazık ki işbilen olmayan, dürüst olmayan yönetimler tarafından yönetilmiştir.Gelen paralar çarçur edilmiştir. Eskişehirspor hesap sorulamaz hale gelmiştir. Tek düşündükleri konu para olmuştur. Aldıkları gelirleri iç edip, takımı perişan hale getirip kulübü ortada bırakmışlardır. Bunlar yönetici değil yok edicilerdir. İftira atmaktan da çekinmezler. Siyasileri birbirine düşürmekten geri kalmazlar.

Yasalar ve kanunlar gereği Büyükşehir Belediyesi olarak Eskişehirspor'a maddi yardım etmemiz mümkün değil. Maddi yardımların yapılması durumunda ağır hapis cezaları ile karşı karşıya kalabiliriz. Bizler zamanında bizimle görüşen yöneticilere fikirlerimi sunduk. Kenar mahallelerde imara açıklan tarla ve yerlerin sahipleri ile görüşün sizlere bloklar yapacağız deyin ve gelirler elde edin dedik. Benim bu fikrimi kendi işlerinde kullandılar. Eskişehirspor'a bir kuruş bile vermediler. İlk olarak dernek statüsünden çıkarak şirketleşilmeli. Dernek statüsü ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüpler ile rekabet edemezsiniz. Hemen şirketleşin diyorum ama beni dinlemiyorlar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30