Dilenen bir Eskişehirspor olmayacak

Eskişehirspor Başkan adayı Osman Taş kongre öncesinde Esstore'da bir basın toplantısı düzenledi.

Dilenen bir Eskişehirspor olmayacak

Osman Taş toplantı da şu ifadeleri kullandı;

"Bilinçli olarak bu göreve talibiz. Biz zoru seven insanlarız. Kolay bir iş olsa herkes çıkıp adayım der.

Bildiğiniz üzere alınan kongre sonrasında başkan adayı olduğumu açıklamıştım. Eskişehirspor'un içerisinde olduğu durumları biliyoruz. Bu kulübe çok daha iyi yerlere getirebilmek adına göreve talip olduk.

Üç hafta önce belediyelerimiz ve şehrin önde gelenleri ile bir araya gelip destek bulabilmek adına ricalarda bulunduk. Ama bu süreç içerisinde herhangi bir destek bulamadım. Dün akşam yapılan toplantıda görüştük. Bana ortak bir liste yapılması yönünde düşüncelerinin olduklarını söylediler. Ben kendilerine listem hazır ve listemdeki insanlara ihanet edemezdim. Bu sebeple bu öneriyi reddettim.Hayırlısı neyse o olsun dedik ve toplantıdan ayrıldık. Destek olmak isteyen varsa buyursun gelsin. Belki yönetime alamayız ama yanımıza alırız.

Karşımıza bir rakip çıkmasını çok isterim. Herkesin yolu açık olsun. Bir rakip çıkarsa eğlenceli bir kongre olur. Kongreye herkesi bekliyoruz. Biz koltuk sevdalı değiliz. Eskişehirspor taraftarı olduğumuz için adayız. Bizi sadece son dakikalarda adayların çıkması üzüyor. Bu kulüp her şeyi son saniyelere bıraktığı için lisansları çıkartamadı, transferi açamadı. Biz hiç bir şeyi sona bırakmadan çözebilmek için buradayız. Biz aday oluruz, kongre üyeleri de uygun görürse göreve başlarız.

Osman Taş 22 yıldır ticaret yapan bir insandır. Sarar firmasının Almanya temsilciliğini yaptım.  Ticaret hayatıma ilk olarak Eskişehir'de başlamıştım. 17 yıldır Havalimanlarının yer hizmetlerini yapıyoruz. Eskişehir'de insan kaynakları istihdam ofislerimiz var. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerde de çalışıyoruz. Esstore'u zaten herkes biliyor.

Devrek'te bir otel satın aldım. Eskişehirspor'a bir kamp yeri oluşturabilmek için böyle bir düşünce ile bu işe giriştik. Takımımız oraya giderek sezon öncesi ve devre arası kamplarını yapabilecek.

İlk hedefimiz mevcut oyuncuların alacaklarını alarak serbest kalmasını önlemek. Oyuncular ile görüştük ve hepsi bekleyeceklerini söylediler. Elimizde mevcut olarak iyi bir kadro. Sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncular ile de tekrar görüşeceğiz. Camiamızın hedefi neyse bizim de hedefimiz bu. En önemlisi dilenen bir Eskişehirspor olmayacak. Kimseye avuç açmayacağız.

Biz kadromuzda yer alan hiç bir oyuncuyu satmak istemiyoruz. Güzel bir teklif gelirse kamuoyu ile paylaşırız. Verilebilecek rakamlarsa verilir.

Stadyumun isim hakkı, forma reklamları ve loca satışları konusunda da çalışmalarımız var.

Kulüp personelleri de alacaklarını alacaklar. Herkes verdiği emeğini almalı. Yanımda çalışan insanların güler yüzlü olmasının önemli sebeplerinden birisi de paralarını düzenli olarak almasıdır.

Teknik Direktör Fuat Çapa ile Cuma günü tekrar oturup konuşacağız. Üç gün önce görüştük. Kendisi şu an yurt dışında. Eskişehirspor'a hizmetler vermiş ve emeği çok olan bir insan. Kendisi ile çalışmak istiyoruz.

Kazım Kurt bize destek olacağını söyledi. Ben kendisi ile daha önce de görüştüm. Kendisinden destek istedim. Listeme girmesi için önerdiğiniz bir isim var mı da dedim. Olumlu baktığını biliyorum. Dün akşam ki toplantı için tekrar teşekkür etmek istiyorum. Dün akşam kimsenin tarafında olmadan o topladı da bulundu."

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30