Dükkanı kapatma ihtimali bile var

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, "Biz göreve geldiğimizde Euro kuru 6 lira 30 kuruştu. Bugün 10 liranın üzerine çıkmış durumda. Bu konuda biz ne yapalım. Biz istediğimiz kadar uğraşalım, para bulalım döviz artışı borcumuzun azalmasını sağlamıyor. Köklü bir çözüm lazım."

Dükkanı kapatma ihtimali bile var
banner127

ES TV'de konuşan Başkan Mustafa Akgören, “Az konuştuğum yönünde eleştiriler alıyorum. Bunu basına karşı tavır alıyorum şeklinde yorumlayanlar da var. Böyle birşey yok. Ben konuşmak istemiyorum. Konuştuğumuz zaman dolu konuşalım istiyorum. 

Sportif başarı gelmedikten sonra idari anlamda istediğin kadar başarılı işler yap, sorunlar çöz hiçbir anlamı kalmıyor. Lige başlayalı 9 hafta oldu henüz galibiyet alamadık.

Bizim takımımız kötü bir takım değil. Altay ve İstanbulspor maçları dışındaki tüm maçlar kazanabileceğimiz maçlardı. Diğer tüm maçlarda bu camia kaçan galibiyetleri konuştu. Biraz şansımız olsaydı, tecrübemiz olsaydı, biraz daha yetenekli olsaydık, biraz daha konsantre olsaydı çocuklar şuan çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Bir takım şeylerden dolayı olmuyor Allah olmuyor. Puan durumunda çok farklı bir konumda olabilirdik. Eskişehir’de bambaşka bir hava olabilirdi. Şanssızlık, tecrübesizlik ne derseniz deyin.

Yönetim olarak çalışmaya devam ediyoruz. Eskişehirspor’un geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Sizlere verebileceğim bir müjde yok. Eskişehirspor’un öyle bir borcu var ki tek başına altından kimse kalkamaz. Siyasilerin, Seçilmişlerin, Atanmışlarının, Odalarının, Sanayicilerin, Sivil Toplum Örgütlerinin bir araya gelerek altından kalkabileceği bir borumuz var. Biz göreve geldiğimizde Euro kuru 6 lira 30 kuruştu. Bugün 10 liranın üzerine çıkmış durumda. Bu konuda biz ne yapalım. Biz istediğimiz kadar uğraşalım, para bulalım döviz artışı borcumuzun azalmasını sağlamıyor. Köklü bir çözüm lazım. Bunun için de önemli bir maddi kaynağa ihtiyaç var. Zamanında herkes bir şekilde destek olmaya çalışmış. Herkes bıkmış. İnsanlar yaşam derdine düşmüş. İnsanların öncelik sıralaması doğal olarak farklı. Bu ekonomik ortamda herkes yaşamsal faaliyetlerini devam ettiriyor. Herkes ayakta kalmaya çalışıyor. Biz de böyle bir ortamda ciddi bir borcu olan Eskişehirspor’u yaşatmaya çalışıyoruz. 24 Kasım 2020 tarihinde göreve geleli bir yıl dolmuş olacak. Gitmediğimiz, çalmadığımız makam, kapı kalmadı. Bir türlü sonuca ulaşamıyoruz.

Biz yönetim olarak A,B,C,D planları yapıyoruz. Bu planların içerisinde transfer yasağını kaldırmak da var. Ama gerçekleşme ihtimali zayıf. Şu ekonomik tabloda imkansız gibi gözüküyor. Şu takıma 5-6 nokta transfer yapabilsek bu sene korkulu rüya yaşamayız, önümüzdeki sezon için de farklı planlar yaparız. Ama şu şartlarda dükkanı kapatma ihtimali bile var. Bu gelir, gider dengesizliği ile ayakta kalmak kolay değil. Biz buraya uzun vadeli planlarla geldik ama şartlar bizi uzun vadeli yaşamamıza izin vermiyor.”
 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2020, 23:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 3 yıl Önce

Orası ağlama makamı değil sayın baskan. Bırakın o zaman.

Misafir1
Misafir1 - 3 yıl Önce

Aga Eskisehirsporla kendisinin sanayide bulunan balataci dükkanını karistiriyor sanırim. Dil surtmecesi olmustur zaaar.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30