Efsane kaptandan eski başkanlara çağrı

Zafer Şahin: “Mesut’un ve Halil’in enkazı için mücadele eden Mehmet Şimşek ve ekibi için söylenecek o kadar çok şey var. Mesut Hoşcan ve Halil Ünal yönetimleri eğer adamsanız Trabzonspor dosyasını kapatırsınız.”

Efsane kaptandan eski başkanlara çağrı
banner115

Eskişehirspor’un efsane kaptanlarından Zafer Şahin sosyal medya hesabından eski başkanlar Halil Ünal ve Mesut Hoşcan’a çağrıda bulundu.

Son olarak Coşkun Demirbakan’ın ekibinde görev alan Zafer Şahin kişisel sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

“Mesut’un ve Halil’in enkazı için mücadele eden Mehmet Şimşek ve ekibi için söylenecek o kadar çok şey var. Mesut Hoşcan ve Halil Ünal yönetimleri eğer adamsanız Trabzonspor dosyasını kapatırsınız.”

Aynı zamanda Eskişehirspor kongre üyesi de olan Zafer Şahin’in bu paylaşımına Eskişehirsporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, taraftarlar da Mesut Hoşcan ve Halil Ünal’ı dosyanın kapatılması konusunda göreve davet etti.

Ceza Avukatı Nedir?

Eskişehir Ceza avukatı, ceza hukuku alanında uzmanlaşmış ve suçlu veya şüpheli olan bireylere yasal yardım sağlayan bir hukuk profesyonelidir. Eskişehir Ceza avukatları, mahkemede müvekkillerini temsil eder, savunma ve ceza davalarında hukuki danışmanlık hizmetleri sunarlar.

Eskişhir Ceza Avukatı nın Görevleri Nelerdir?

Ceza avukatlarının görevleri çeşitli alanlarda yoğunlaşır. Bunlar arasında; şüpheli veya suçlu olan kişilere savunma hizmeti sağlamak, dava dosyalarını incelemek ve kanıtları değerlendirmek, müvekkillerini mahkemede temsil etmek ve duruşmalarda savunma sunmak bulunmaktadır. Ayrıca, ceza avukatları müvekkillerine hukuki danışmanlık ve rehberlik yapar, onları ceza kanunları hakkında bilgilendirir ve haklarını savunur.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2023, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30