Ekrem’den duygusal veda!

Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayan Ekrem Kılıçarslan Eskişehir’den ayrıldı.

Ekrem’den duygusal veda!
banner127

Bugün tesislerde gerçekleştirilen antrenman sonrasında takım arkadaşları ile vedalaşan Kaleci Ekrem Kılıçarslan memleketi Çanakkale’ye gitti. Takım arkadaşları hem tesislerde hem de Eskişehir Şehirlerarası Terminalinde vedalaşan Ekrem’in gözlerinin dolu olduğu görüldü. 8 yıldır Eskişehir’de yaşayan ve Eskişehirspor forması giyen Ekrem’in vedası arkadaşlarını da üzdü. Ekrem’in transfer görüşmeleri konusunda menajerine tam yetki verdiği ve gelişmeleri ailesinin yanında, Çanakkale’de takip edeceği gelen bilgiler arasında.

Eskişehirspor formasını son iki sezonda sırtına geçiren 22 yaşındaki Ekrem Kılıçarslan 42 kez Siyah Kırmızılı formayı giydi. Ekrem Kılıçarslan hangi takıma imza atarsa atsın Eskişehirspor kurallar gereği yetiştirme bedeli talep edemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 02:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adnan Düzdağ
Adnan Düzdağ - 4 yıl Önce

Karaktersiz gözleri dolu dolu gitmiş miş miş inşAllah sonun trabzon a kaçan yavşak gibi olur nankör köpekler Taraftar ada bir söz gotunu kaldırdığımız işte bizim çocuklar

Eşref Onrat
Eşref Onrat - 4 yıl Önce

Yolu açık olsun

Esesss
Esesss - 4 yıl Önce

Çocuk ne yapacaktı Mustafa beylerin keyfini mi bekleyecekti? Asıl suçlu Bay Mustafa ve yönetim. Kusura bakmasınlar ellerindeki 3-5 topçuyu da tutamayıp sözleşme imzalatamıyorlarsa bütün suç bay Mustafa ve ekibinde. Onların orada ne işi var beceremiyorlarsa istifa etsinler.... Herkes ekmeğinin peşinde. Sen topçuya para ödeme sözleşme yapma. sonrada topçu gidiyor diye topçuya küfür et.... Yönetim car car konuşacağına çözüm üretsin para bulsun. Para bulunamayacaklarsa da istifa edip gitsinler. Herkes onlar gibi rahat değil. Herkes geçim derdinde......

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30