Elazığspor maçı kolay geçmeyecek

Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa Cumartesi akşamı oynanacak olan Elazığspor maçının zorlu geçeceğini söyledi.

Elazığspor maçı kolay geçmeyecek
banner127

Öncelikle Osmanlı maçındaki 3 puanın önemli olduğunu belirten Çapa “Başkentte Osmanlı karşısında alınan galibiyet bizim için çok önemliydi. Bu maçtaki 3 puanın daha da anlam kazanması açısından Cumartesi akşamı oynayacağımız maçı da kazanmalıyız” dedi.

Fuat Çapa “Elazığspor son maçında Altınordu’yu yenerek hem moral buldu, hem de ligde tutunmaya çalıştı. Eskişehir’e de moralli gelecekler. Biz sabırlı ve akıllı olmalıyız. 90 dakika sonunda kazanarak bir engeli daha aşmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

Taraftarın büyük avantaj olduğunu da belirten Fuat hoca “Taraftarımız her maçımızda yanımızda oluyor.Son Osmanlı maçında da muhteşem destek  verdiler.  Cumartesi akşamı da taraftarımız önünde avantajlı çıkacağız. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum. Taraftarımız da sabırla bize desteklesin” dedi. 

Çapa ayrıca Afyonspor’un Hatay deplasmanındaki maçının da önemli olduğun belirterek “Afyonspor bu hafta Hatay’a konuk olacak. Bizim maçımız kadar Afyon’un maçı da büyük önem taşıyor. Rakibimiz de kaybetmesi gerekli. Biz kazanır Afyon kaybederse çok iyi bir hafta olur” dedi. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30