Erkan Koca'dan Kazım Kurt'a sert cevap!

ETB Tribün liderlerinden Erkan Koca, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kendisi hakkında kullanmış olduğu sözlere kişisel sosyal medya hesabından cevap verdi.

Erkan Koca'dan Kazım Kurt'a sert cevap!
banner127

ALTES Tribün Lideri Erkan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

"Eskişehirspor için her zaman gün birlik ve beraberlik günü dedik hiç bir zaman tek bir siyasi tarafı değil tüm Eskişehirin seçilmişlerini eleştirdik.. Her zaman her yerde Eskişehirspor'a en ciddi faydası olanların başında siz sayın başkan Kazım Kurt'u söylemişimdir.. Fakat biz gün birlik beraberlik günü derken siz canlı yayında şahsıma yönelik suçlamalarda bulunuyorsunuz.. Şunu bilmenizi isterim ki;


1- Eskişehirspor benim için siyaset üstüdür..
2- 2000 yılından bu güne kadar 20 yıldır tribün lideriyimdir tribünde hiç bir zaman siyaset yapmamışımdır..
3-Eskişehirspor başkanlık sürecinde hiç bir şekilde taraf olmamışım Eskişehirspor başkanı kim olduysa makam ve koltuğundan dolayı tüm başkanlara saygı göstermişimdir.
4-Ben Eskişehirspor'un maaşlı personeli veya görevlendirilmiş memuru değil gönülden yıllardır cebinden para harcayan "ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARIYIM" bu anlamda mensubu oldugum siyasi partimden veya bana tıpki sizin gibi hemşehrilerimizin verdiği oylarla verilen görevden istifa edecek bir durumum yoktur.
5-Tribün grubunun sayesinde oraya geldiğimi söylüyorsunuz tribünde ve grubumda HDP hariç her siyasi görüşten dostum kardeşim, ekibim ve yol arkadaşım vardır.
6-Siyaset yapmak istemezdim fakat siz siyaset yapmışsınız son madde de bende siyaset yapayım öyleyse;
Yukarıda bahsettiğim gibi benim ekip ve yol arkadaşlarım belli peki sizin ekibinizin bazılarının hangi suçlardan sabıkalı oldugunu tüm şehir biliyor bence ben değil siz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu hem partinizden hemde Belediye başkanlığından istifa etmelisiniz.. Saygılar.."

YORUM EKLE
YORUMLAR
SEDAT ARÇİN
SEDAT ARÇİN - 5 yıl Önce

Erkan pek konuşmasını bilmez, bunu eskişehirspor'u taraftar yönettiğinde konuşmalarından belli etmişti. Kapalı mesaj göndereceğine bunu herkes biliyor zaten isim vererek ve kınayarak istifaya davet etmeliydi. Ancak bu şekilde savunma yaparsa ses getirirdi. Bu açıklama üstü kapalı mesaj olduğu için pek alıncak gibi durmuyor.

Furemen
Furemen - 5 yıl Önce

hade len!

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30