Erkayman'dan 'Ligler iptal edilsin' çağrısı!

Eskişehirspor Kongre Üyesi Uğraş Erkayman Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na seslenerek liglerin iptal edilmesini talep etti ve taraftarları #ligleriptaledilsin etiketine destek vermeye davet etti.

Erkayman'dan 'Ligler iptal edilsin' çağrısı!
banner127

Uğraş Erkayman'ın sosyal medya paylaşımları şu şekilde;

"Sayın Bakanım Dr. Mehmet Kasapoğlu futbolda klasman yükselince virüs bulaşmıyor mu? En doğrusu alt ligler için aldığınız kararı Süper Lig ve TFF 1.Lig içinde uygulamaktır. Sporcu sağlığı açısından sadece virüs olumsuz etki etmeyecek liglere verilen aradan dolayı oyuncular sakatlık yaşayacak.

Başta Eskişehirspor taraftarımızı sonra tüm Eskişehirli hemşehrilerimizi koronavirüs salgını sebebiyle sporcu sağlığı açısından liglerin oynanamayacağını ve liglerin iptal edilmesi gerektiğini belirten bu etiketle twit atmaya davet ediyorum. #ligleriptaledilsin

Alt liglerin iptali söz konusuyken bu hakkımızı sonuna kadar kullanmalıyız. Aynı pandemin içinde farklı liglerde mücadele ediyor olabiliriz. Koronavirüs tüm sporculara lig klasmanı ayırt etmeksizin, zengin-fakir, önemli-önemsiz demiyor, herkese bulaşıyor.

Futbolseverler olarak sporcu sağlığı açısından böyle ciddi sağlık gibi haklı bir konumuzda hakkımızı arayamazsak ileride karşımıza çıkabilecek passolig gibi daha bir çok dayatma karşısında hiç bir hakkımızı arayamayız aratmazlar. #ligleriptaledilsin"
 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30