Es-Es'e Emre Güral müjdesi!

Eskişehirspor İcra Kurulu transfer yasağının kaldırılması için çalışmalarını devam ettiriyor. Antalya'da İcra Kurulu adına görüşmeler yapan Teknik Direktör Fuat Çapa Emre'yi ikna etti. Emre lisansların çıkartılabilmesi için gereken imzayı verdi.

Es-Es'e Emre Güral müjdesi!
banner115

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa konu ile alakalı olarak twitter hesabından "Eskişehirspor'u transfer ettiği yeni futbolculara lisans çıkarabilmesi için muvafakatname veren Emre Güral'a kulübüm adına teşekkür ediyorum. Zor koşullar nedeniyle sahaya çıkan gençlerimiz üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptı, yapıyor. İkinci yarı daha güçlü olmamız lazım ki geleceğin çocukları için formasını giyecekleri bir Eskişehirspor ayakta kalsın" açıklamasında bulundu.

Eskişehirspor İcra Kurulu üyesi Mehmet Şimşek'te, "Müjde,  Emre Güral transfer yasağımızın kalkması için hocamız Fuat Çapa ‘ya imza vermiştir. Ayrıca imza vermeyen diğer eski futbolcularımızla da görüşeceğini bildirmiştir. Adamsın Fuat Çapa, Teşekkürler Emre Güral" paylaşımı ile duyurdu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30