Es-Es maçı öncesinde 6-7 eksiğimiz var

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Puan durumu bizi yanıltmamalı. Eskişehirspor kadrosu genç ama 2 buçuk, 3 yıldır beraber oynayan oyunculardan kurulu. Bizim için zor bir maç olacak. Bu ligde herkes herkesi yenebilir."

Es-Es maçı öncesinde 6-7 eksiğimiz var

Radyospor’da Salim Manav’a konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Bizim önceliğimiz altyapıdan gelen futbolcuları TFF 1.Lig’de olabildiğince çok fazla oynatmak. Altınordu hem yarışmacı hem de yetiştirici olan bir kulüp olarak tanınıyor. 10. Hafta sonunda lider durumdayız. Ortalama 2 puan ile devam ediyoruz. Hem yetiştirip, hemde sportif başarı yakalamak çok güzel bir şey.

Daha önceki sezonlarda lige kötü başlayıp daha sonra iyi sonuçların geldiğini gördük. Altyapıdan gelen oyuncuların takıma daha uzun sürede alışmasına, oyun sistemimize daha geç adapte olmalarına bağlıyorum. Biz bir sistem takımıyız. 6-7 eksiğe rağmen bu sistem bu sezon çok iyi bir şekilde ilerliyor. 17 yaşındaki bir futbolcu da 28 yaşındaki bir futbolcuda  aynı şekilde futbol oynamaya çalışıyor.

Eskişehirspor benimde zamanında formasını giymiş olduğum çok önemli bir camia. İçerisinde olmuş olduğu durum biraz üzücü. Puan durumu bizi yanıltmamalı. O kadro genç ama 2 buçuk, 3 yıldır beraber oynayan oyunculardan kurulu. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Bu sezon maçlarını sıkı bir şekilde takip ettim. Skor ne olursa olsun saha içerisinde çok iyi mücadele ediyorlar. Bizim için zor bir maç olacak. Adana Demirspor maçının son 20 dakikasına kadar da maçı önde götürdüler. Oyuncularımı sık sık uyarıyorum.

4 oyuncumuzun karantina süreci devam ediyor. Karantina sonrası futbola geri dönüş de sıkıntılı oluyor. Muzaffer Kocaer sarı kart cezalısı. 6-7 eksiğimiz var. Önemli olan diğer futbolcularımızı hazır tutmak. Sağlık sorunu olmayan futbolculardan en yüksek performansları almak da bizim bir görevimiz.

Burak İnce akademi takımımızın yetiştirdiği özel bir isim. Avrupa takımları kendisini dikkatle takip ediyor. Kendisi geçen sezon acemilik sezonunu tamamladı. Şuan 16 yaşında ve ikinci sezonunu oynuyor. Hucüm hattımız için önemli bir koz durumunda. Geleceği çok parlak, milli bir oyuncu. Yakın süre içerisinde yurtdışına transfer olacağını düşünüyorum. 18 yaşından önce yurt dışına transfer olamıyorsunuz. Bu sebeple Burak bizde 1 buçuk iki yıl daha devam edecektir. Kendisi sıkı bir şekilde takip ediyorlar.

Lille Türkiye Liglerini sıkı bir şekilde takip ediyor. Burak İnce ve Berke Kılıç’ı da takip etmesi gayet normal bir durum. Altınordu İngiliz takımlarının da takip ettiği bir kulüp. Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder, İngiltere’de forma giyiyorlar. Bu transfer süreçleri bir anda olan işler değil. Bu takımlar az sayıda maç ile oyuncular hakkında karar vermiyorlar. Çıkan haberleri basından biz de takip ediyoruz. İsmi geçen futbolcular daha sıkı çalışarak en iyi şekilde performanslarını sergilemeleri gerekiyor.”
 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30