Es-Es'te Cengiz Seçsev dönemi başladı

Eskişehirspor yönetimi, Teknik Direktör Cengiz Seçsev ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. 60 yaşındaki Teknik Çalıştırıcı takımla beraber ilk antrenmana da çıktı.

Es-Es'te Cengiz Seçsev dönemi başladı

Eskişehirspor'da teknik direktörlük görevine Cengiz Seçsev getirildi.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Kulüp Başkan Vekili Fatih Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Seçsev ile yapılan görüşmede 1,5 senelik anlaşma sağlandı. 

Eskişehirli Teknik Direktörün yardımcılıklarını Cemal Yavuzol, Evrensel Heper ve Yasin Söğüt, kaleci antrenörlüğünü ise Metin Kantarcı yapacak. Teknik kadroda Hürriyet Gücer; oyuncu ve maç izleme antrenörü, Çetin Öztürk ise maç ve perfermans analisti olarak görev alacak.

CENGİZ SEÇSEV KİMDİR?

9 Haziran 1960 Yılında Eskişehir’de doğdu. Futbola Eskişehir Demirspor’da başlayan Seçsev, Kahramanmaraş ve Elbistan takımlarında forma giydi.  1993 yılında Yozgatspor’da yardımcı antrenör olarak teknik adamlığa başlayan Seçsev Bilecikspor, Eskişehir Şekerspor, Eskispor, Tavşanlı Linyitspor, Kütahyaspor, Eyüp, Mamak, Niğde, Tarsus İdmanyurdu, Batman Petrolspor ve en son da Düzzespor’da teknik adamlık yaptı. UEFA Pro Lisans sahibi Cengiz Seçsev Eskişehirspor ile 1.5 yıllık anlaşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2021, 22:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30