Eskişehirspor 3 gol atarak kazandı

Eskişehirspor, devre arası hazırlıkları programı dahilinde Kırşehir Belediye Spor ile karşılaştı. Antalya'da oynanan hazırlık maçını Es-Es 3-2 kazandı. Siyah Kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Onur Arı (2) ve Muhammet Yahya Akbulut kaydetti.

Eskişehirspor 3 gol atarak kazandı
banner127

Eskişehirsporumuz, devre arası hazırlıkları programı dahilinde Kırşehir Belediyespor ile karşılaştı. Antalya IC Hotels sahalarında gerçekleşen hazırlık maçında Es-Es rakibi karşısında 3-2 galip geldi.

Eskişehirspor karşılaşmaya Cengiz Alp Köseer, Eray Ertorun, Sezgin Coşkun, Bartu Göçmen, Muhammet Yahya Akbulut, Buğra Çağlıyan, Kaan Gaman, Tolga Yakut, Berkay Tanır, Göktuğ Kaan Ünüvar, Onur Arı ilk 11’i ile başlarken, Şimşeklerin gollerini 4. ve 10. dakikalarda Onur Arı ile 70. dakikada Muhammet Yahya Akbulut kaydetti. Kırşehir Belediyespor ise gollerini 75. ve 80. (Penaltı) dakikalarda buldu.

Kırmızı Şimşekler ikinci yarıda Sezgin Coşkun, Eray Ertorun ve Göktuğ Kaan yerlerini Oğuzhan, Utku ve Eren’e bırakırken; 65. dakikada Bartu yerine Arda Okumuş ve 75. dakikada Kaan, Berkay, Onur Arı, Buğra ve Muhammet yerine Onurhan, Hasan Alp, Atilla, Ömer Faruk ve Cihangir oyuna girerek karşılaşmada süre buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30