Eskişehirspor'a 30 milyon TL para lazım!

ETB Tribün liderlerinden Erkan Koca, "Elimizdeki iyi oyuncularla anlaşmak, transfer tahtasını açmak, transfer yapmak ve sezon içi giderleri dahil bize 30 milyona yakın bir bütçe gerekir.. Bu bütçeyi yapamazsak işimiz TFF 1.Lig'de işimiz yine çok zor olur." dedi.

Eskişehirspor'a 30 milyon TL para lazım!
banner115

Erkan Koca'nın açıklamalarında şu ifadeler yer alıyor;

"Küme düşme kalktı ve hepimiz bu karara çok sevindik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.. Fakat şimdi dahada zorlu günler bizi bekliyor olacak.. 

Daha sezon başlamadan gerçekler neyse onu konuşmamız gerekiyor ki sonradan geç kalmış olmayalım…

Şu an elimizde bulunan kadro ile sezonu iyi bir yerde tamamlamamız mümkün gözükmüyor.. Şansımıza kaldığımız bu seneki ligden bir daha düşmek kabul edilemez bir durum olur..

Boffinden alt yapıya dahil gelen 2 dönem transfer yasağı ivedi bir şekilde çözümlenmelidir.. Geriye kalan 90’na yakın borçlu dosyasından tek tek imza alıp transfer tahtasını açmamız gerekiyor.

Elimizdeki iyi oyuncularla anlaşmak, transfer tahtasını açmak, transfer yapmak ve sezon içi giderleri dahil bize 30 milyona yakın bir bütçe gerekir.. Bu bütçeyi yapamazsak işimiz TFF 1.Lig'de işimiz yine çok zor olur.

En büyük şansımız TFF’den gelecek paranın Aktif Bank’a olan borcumuzu kapatması olacak. Stadyum isim sponsorluğu, takımın önüne isim sponsorluğu bütçeyi toplamaktaki en büyük kozlarımız olur. Bu konuyla ilgili yönetim kurulumuzun devlet büyüklerimizle görüşmesini tavsiye ederim.

Bizler Eskişehirspor ligde kalsada, düşsede yine tribünlerde olacağız. Yönetim kurulumuzun işi zor. Allah yardımcıları olsun. Bizlerin üstüne ne görev düşerse 7/24 takımımızın menfaatleri doğrultusunda her zaman koşmaya hazırız. Ama bizler yetmeyiz. Koca şehir bir ve beraber olmalıyız..!"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30