Eskişehirspor'a parası olan yöneticiler lazım

Kanal 26’da yayınlanan Günlük programına telefonla bağlanan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Eskişehirspor yönetimine para verebileceklerin girmesi gerekiyor. Kendini geçindiremeyen insanlar Eskişehirspor yönetimine girmeye çalışıyor. Bize TFF ve FIFA dosyalarını kapatacak yöneticiler lazım" dedi.

Eskişehirspor'a parası olan yöneticiler lazım

Kazım Kurt programda şu ifadeleri kullandı;

“Umarım Eskişehirspor’u kurtaracak bir yönetim çıkar. Şuan gözüken tabloda bu düşük bir ihtimal olarak gözüküyor. Sinan Özeçoğlu’na yapılan bir baskı varmış. Umarım bu görevi kabul eder. İnşallah doğru bir yönetimle şehri kucaklayacak bir liste ile göreve gelir. 

Çözüm yolları belli. En basiti Eskişehir’in iş insanları ve sanayicileri yan yana gelir, para toplar ve borcu kapatır. Bunun olması zor ama bir çözümdür. Diğer bir çözüm yolu da şudur. Ülkemizde her konuda rahatlıkla kaynak yaratan hükümetiniz nedense Eskişehirspor konusunda geri duruyor. Spor Toto’dan alınamayan bir para var. Aktif Bank’tan alınamayan paralar var. Sponsorluk konusunda verilebilecek destekler verilmiyor. Eskişehir’de seçin kazanamadıkları için böyle düşünüyorlarsa bu doğru bir yaklaşım değil. 

Yönetime girecek insanların ufak meblağları çıkartıp direkt vermesi gerekiyor. Bu kulübün paraları hep faize ve dövize gitmiş. Bunu yapamayan insanların yönetime girmemesi gerekiyor. Ben hibe etsinler demiyorum ama mesela 100 bin TL acil ödeme lazım olduğunda da çıkartıp vermeleri gerekiyor. Kendini geçindiremeyen insanlar Eskişehirspor yönetimine girmeye çalışıyor. Bize TFF ve FIFA dosyalarını kapatacak yöneticiler lazım.  Eski yöneticilerin artık yan yana gelmesi gerekiyor. Eskişehirspor yönetimine para verebileceklerin girmesi gerekiyor.

Biz her zaman yasalar çerçevesi altında Eskişehirspor’a yardım etmeye hazırız. Bize bugüne kadar yönetim kurulumuza üye verin diyen olmadı. Burhan Sakallı zamanında Eskişehirspor yönetimine Odunpazarı Belediyesi adına Saffet Çelenk vardı. Başkan ben seçildikten sonra bu durum devam etmedi.Fatih Karagümrük maçı için bizden kumanya yardımı istenmiş. Biz Odunpazarı Belediyesi olarak yine üzerimize düşeni yapacağız."

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30