Eskişehirspor'a sürpriz talip!

Eskişehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çetinkaya’dan Eskişehirspor yönetimine istifa edin çağrısı geldi. Çetinkaya ayrıca “biz göreve hazırız” mesajını da verdi.

Eskişehirspor'a sürpriz talip!
banner127

Mehmet Çetinkaya yazılı olarak yayınladığı mesajında, “Türkiye’de 22 ilde, yurt dışında 4 ülkede faaliyetlerini devam ettiren 45 bin’i aşkın üyesi olan bir federasyonuz. Kamuoyuna duyurulur. Yeter artık nereye kadar. Eskişehirspor’un üzerinden ellerinizi çekin. Bir gidiyor, bir geliyorsunuz. Bu kulüp hiç kimsenin özel şirketi değildir. Eskişehirspor sahipsiz değildir. Her daim olduğu gibi, her daim de sahip çıkmaya hazırız. Çağrımız şudur; Eskişehirspor yönetimi istifa. Olmuyor. Olmuyorsa acilen görevi bırakın. Bizler Eskişehir halkıyız ve Eskişehirspor’un taraftarlarıyız. Eskişehirspor için tarafız. Es Es’in gönüllü neferleriyiz. Tüm sorunları çözmeye hazırız. Bu olumsuz gidişata dur demek istiyoruz. Nasıl önceki yönetimler başarısız olunca görevi bırakıyorsa, sizler de Eskişehirspor’a sahip çıkmak isteyen bizler için görevi bırakın. Eskişehir Dernekler Federasyonu olarak tüm sorunları çözmeye, Eskişehirspor’un da hak ettiği yerde olması için göreve hazırız” ifadelerini kullandı.

MURAT DİRİ'DEN CEVAP GECİKMEDİ!

"Bu dernek başkanı geçtiğimiz yıllarda kulübün dergi işletmesini aldı ve bir çok yerden dergi reklam parası abonelik parası topladı ve kaçtı. Abonelerden ve reklam verenlerden çok tepki gelince, dönemin Başkanı Halil Ünal’a konuyu ilettim. O sıra Ahmet Gülcü isimli bir işletmeci kulübün dergisini çıkarmaya talip oldu görüştürdük anlaşma sağlandı. Ancak o da aynı Mehmet bey gibi kulübe hiç para ödemedi. Ahmet - Mehmet ikisi de aynı. Demem o ki; daha kulübe para vermeyi geç dergisini sömüren adamlar şimdi kahramanlık moduna girmesin."

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2019, 20:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eesesli
Eesesli - 5 yıl Önce

Murat Diri sen kim oluyorsun da Dernekler Federasyonuna cevap veriyorsun. Dernekler federasyonunun muhattabı Eskisehirspor yönetimi ,bizim haberimiz yokta sen Eskisehirspor yönetimini elemi geçirdin. Seni de taraftarlar olarak istemiyoruz mevcut Eskisehirspor yönetimini de.

KENAN KOC
KENAN KOC - 5 yıl Önce

BUNDAN ÖNCEKİ YÖNETİMLER NELER YAPTI ACABA MURAT DİRİ..ESKİŞEHİR ÜZERİNDEN PRİM YAPAN SENSİN...DÜNE KADAR KIMSE SENI BILMEZKEN BU TARAFTAR SENI CAMİAYA TANITTI..HAYIRDIR.....
HERKES YÖNETİME TALIP OLABILIR....ÖNCE SAYGI DUYMASINI ÖĞREN....BEN O ADI GECEN DERNEĞİ VE BASKANINI TANIMAM...AMA SENIN BOŞ LAFLARINA DA KARNIM TOK..YÜREKLİ VE ONURLU BIRIYSEN BİRİLERİNİN ARDINA DAYANARAK BİRİLERİNE YALAKALIK OLSUN DİYE BOŞ KONUŞMA..
SANIRIM KONU ANLASILDI MURAT DİRİ....

Taraftar
Taraftar - 5 yıl Önce

Murat diri sen Eskişehir spordan buyukmusunki her lafa atliyorsu bırakan bunlari başkanlar karar versin herşeye atlms

Hakan tavluoglu
Hakan tavluoglu - 5 yıl Önce

Bırakın bu işleri e sesi nasil bitirdiyseniz Allah razı olsun afyonda oturuyorum herkesin alay konusu oldu eses yapacağınız yönetiminin de Sizin de canınız çıksın tüyü bitmesin yetimin hakkini da yediniz e sesi toparlamaya bakım bırakın irili duruyor işimize bakın utanmaz insanlar

Isa Akpolat
Isa Akpolat - 5 yıl Önce

Bu kadar eskisehir sporun asigiydinizda şimdiye kadar nerdeydiniz kulübü bu duruma getirenlerden niye hesap sormadınız önüne gelen aday meydan boş kulübü kurtarmaya çıkarlarını düşünüyorsanız kostak olmayın yeter yönetim ne derse odur madem gücünüz vardıda kongreye niye girmediniz boş muhabbet

Halil Güler
Halil Güler - 5 yıl Önce

Yeter artık be yeter nerede bu aydın bekiterler yılmaz sezerler başkanları nolur şu şanlı esessime sahin cıkın lütfen

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30