Eskişehirspor altyapısından İtalya'ya gidiyor!

Eskişehirspor U19 takımı futbolcularından Göktuğ Kaan Ünüvar İtalyan kulüplerinin radarında. Oyuncunun transferinin gerçekleşmesi de yüksek ihtimal olarak belirtiliyor.

Eskişehirspor altyapısından İtalya'ya gidiyor!
banner127

Bu sezon Eskişehirspor U19 takımıyla 18 maçta 9 kaydeden Göktuğ Kaan Ünüvar’a İtalya’dan iki takım ilgi gösteriyor. İtalyan ekipleri Lazio ve Crotone transfer konusunda görüşmeleri oyuncunun menajeri ile devam ettiriyor. Futbolcunun henüz profesyonel sözleşme imzalamamış olması İtalyanların iştahını kabartıyor. Eskişehirspor yönetimi bu transfer gerçekleşirse kurallar gereği sadece yetiştirme bedeli talep edebilecek.

2002 Adana doğumlu Göktuğ Kaan Ünüvar 2012 yılından bu yana Eskişehirspor forması giyiyor. İlk kez Eskişehirspor formasıyla futbol hayatına başlayan genç yetenek, sol açık ve forvet pozisyonlarında görev alabiliyor. 18 yaşındaki oyuncunun geleceği merak konusu oldu. Siyah Kırmızılı takımın altyapıdaki tüm yaş gruplarında forma giyen yetenekli oyuncu 99 maçta 42 gol kaydetmeyi başardı. 

İTALYAN BASINI DA DUYURDU
İtalyanın önemli spor gazetelerinden Calciomercato gazetesi Lazio’nun Türkiye’deki futbolcuları gözüne kestirdiğini, Fenerbahçe forması giyen Vedat Muriç ve Eskişehirspor U19 takımında forma giyen Göktuğ Kaan Ünüvar’ı transfer etmek istediğini yazdı. 18 yaşındaki genç oyuncu için, ‘potansiyeli yüksek bir yetenek’ kelimesi kuran İtalyanlar haberde ayrıca bu transferin çok düşük bir bedel ile tamamlanabileceği duyurdular. Lazio’nun transferi gerçekleştirmesi durumunda oyuncunun birkaç sezon altyapı takımında forma giyeceği de haberin içerisinde ayrıca belirtilmiş.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 03:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30