Eskişehirspor arması için buradayız

Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık, "Eskişehirspor’u çok iyi yerlere getirebileceğimize inandığımız için buradayım. Eskişehirspor gerçekten kulüp havasına girmiş durumda. Bu kadar iyi bir tablo beklemiyordum. Eskişehir kentinin bu takımdan bir beklentisi var. Bu beklentileri nasıl karşılarız diye çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Eskişehirspor arması için buradayız
banner115

Eskişehirspor Sportif Direktörü Murat Daldık düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Murat Daldık özetle şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehirspor yönetiminden bana teklif geldiğinde inanılmaz bu mutlu oldum. Burada yer aldığım için mutluyum. Bu teknik kadroya inandığım için ben de içerisinde yer almak istedim. Eskişehirspor Türk futbolunun çok güzide bir takımı. Eskişehirspor’u çok iyi yerlere getirebileceğimize inandığımız için buradayım. Henüz geleli çok fazla bir süre olmadı. Yıllardır bu işi yaptığımız için alışma süreci çok kısa sürecektir. Eskişehirspor dışarıdan göründüğü gibi değil. Ben kendi adıma içerideki durumu görünce çok şaşırdım. Bize kulüpte yemek çıkmıyor, deplasmanlara zor gidiyor, Eskişehirspor bitti artık falan denilmişti. İşin içerisine girince durumun böyle olmadığını gördüm. Tesislerde güzel yemekler çıkıyor, futbolculara ödemeler yapılıyor. Daha dün Pinto’ya ödeme yapıldığını gördüm. Eskişehirspor gerçekten kulüp havasına girmiş durumda. Bu kadar iyi bir tablo beklemiyordum. Bu şartlarda da biz de İlhan Var hocamla birlikte konsantrasyonumuzu takıma vereceğiz. Düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışacağız. Eskişehir kentinin bu takımdan bir beklentisi var. Bu beklentileri nasıl karşılarız diye çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her geçen gün kulübe daha fazla vakıf olmaya çalışıyoruz. Hepimiz Eskişehirspor arması için buradayız. Uyuyan devi tekrar uyandırmak için buradayız.
 

Transfer tahtasını açmak yönetimin elinde olan bir şey. O çalışmalar ile onlar ilgileniyorlar. Gereken açıklamalar, gereken zamanda kendileri tarafından yapılacaktır.”
 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 12:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin
Engin - 3 yıl Önce

Arma için buradaymış ,bu söze kargalar bile güler, bu sözleri tamamen duygusal olarak düşündüğüne yoruyorum,acaba armadaki renkler ve yıldızlar hakkında bilgisi var mı?Kimsenin aklıyla oynama,spor kamuoyunu da cahil zannedip yabana atma.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30