Eskişehirspor benim ikinci evim

Eskişehirspor’un kalecilerinden Ekrem Kılıçarslan Radyospor canlı yayınına telefon ile bağlandı ve Salim Manav’ın sorularını yanıtladı.

Eskişehirspor benim ikinci evim
banner127

Canlı yayına telefonla bağlanan Ekrem Kılıçarslan programda özetle şu ifadeleri kullandı.

“Geçtiğimiz sezon takım olarak çok büyük özveri gösterdik. Yaratılan birlik beraberlik havasında biz altyapıdan çıkan oyuncular olarak elimizden gelen performansı göstermeye çalıştık. İnanılmaz bir sezondu. Hayatım boyunca hatırlayacağım sonu güzel biten önemli bir sezondu.

Osmanlıspor maçı çok önemli bir maçtı. 3-2 kazanmayı başardık. Çok iyi hazırlandık. Hocamız bizi çok iyi motive ettik. Sahada da işler istediğimiz gibi gitti. Cuma günü Adana Demirspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Osmanlıspor maçında kazanılan galibiyeti bir seriye dönüştürmek istiyoruz. Sahada kazanmak için herşeyi yapacağız. İnşallah istediğimiz sonuçla Eskişehir’e geri döneriz.

22 yaşındayım. Genç oyuncu sayılmam. Avrupa’da benden daha genç çok iyi yerlerde olan kaleciler var. Süper Lig’de oynamak gibi bir hedefim var. Gönlümden geçen Eskişehirspor ile Süper Lig’de oynamak. Kulübüm ile sözleşmem bu sezon sona eriyor. Önceliğim her zaman Eskişehirspor’da devam etmek. Gelen teklifler olduğunda da bir değerlendirme yaparım. Eskişehirspor benim ikinci evim. Eskişehirspor ile bu ligde bir şampiyonluk yaşamayı her şeyden daha çok isterim. 

Tesislerde yemek çıkmadığı günler oldu. Sıcak suyun akmadığı zamanları da yaşadık. Para da alamıyoruz. Kongre kararı alındı. İnşallah bu sorunları yaşatmayacak bir yönetim kurulacaktır. Bize her zaman sahip çıkan bir Eskişehirspor taraftarı var. Destek bulmaya çalışıyorlar. Bizim işimiz saha içine konsantre olmak. Biz yeşil sahada görevimizi ne olursa olsun yapmaya devam edeceğiz.

Coşkun Demirbakan gördüğüm en tecrübeli Teknik Direktörlerden birisi. Bize çok iyi davranıyor. Bütün oyuncularla birebir ilgileniyor. Sıcak kanlı bir isim. İyi niyetli, çalışkan. Kısacası herşeyini Eskişehirspor’a vermeye çalışıyor. Güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah herşey çok daha güzel olacak” dedi.”

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30