Eskişehirspor benim yuvam

Eskişehirspor'un tecrübeli defans oyuncusu Sezgin Coşkun Bengü Türk TV'den Pelin Koç'a konuştu.

Eskişehirspor benim yuvam
banner115

Kaptan verdiği röportajda, "Sezon başından beri çok zor günler geçirdik. İşler hiç istemediğimiz bir şekilde gelişse de takım ve taraftalar arasında inanılmaz bir kenetlenme oldu. Eskişehirspor'un sadece Eskişehir'in takımı olmadığını bir kez daha gördük. Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan Eskişehirsporlular maddi ve manevi desteklerde bulunmaya çalıştılar. İlk yarıda genç kardeşlerimiz takımı hedefte tutmayı başardı. Devre arasında transfer yasağı kaldırıldı ve biz tecrübeli oyuncular forma giyemeyi başladık. Şu anda her şey güzel. Ligde kalma adına ciddi bir avantaja sahibiz. Afyonspor'u da yenerek ligde kalmayı garantilemek istiyoruz.

Eskişehirspor bir futbol kulübünden çok daha fazlası. Burada bu takıma karşı inanılmaz bir sevgi var. Karşılıksız bir sevda ile Eskişehirspor'a bağlılar. Buraya gelen futbolcularda, antrenörlerde bu duruma tanıklık edince kayıtsız kalamıyor. Eskişehirspor çok saygı duyulan köklü bir camia. İnanılmaz bir taraftar kitlesine sahip. Bu durumlar olmasa bir çok camilarda olduğu gibi amatör ligleri görebilirdi. Eskişehirspor'u ayakta tutan taraftarı ve yaratmış olduğu sinerjidir. Geçmiş artık geçmişte kaldı. Artık kafamızı kaldırıp geleceğe odaklanmalıyız.

Sezgin Coşkun olarak aktif futbol hayatımın son dönemlerindeyim. Belki 1 yıl daha forma giyerim. Kariyer hedeflerim arasında Eskişehirspor'da görev almak da var. Eskişehirspor'a bir şekilde katkı sağlamak istiyorum. Tabi bunlar benim istemem ile olmuyor. Kulübün istemesi lazım, taraftarların istemesi lazım. Eskişehirspor benim yuvam. Bunu her zaman söylemişimdir. Eskişehirspor dışında bir yerde çok fazla rahat edemiyorum. Ayrılsam bile aklım sürekli burada oluyor.

Bu sezon üst üste şanssız sakatlıklar yaşadım. Takımla birlikte idmanlara çıkıyorum. Hocam ne zaman forma şansı verirse oynamayı düşünüyorum. Galiba sezonun kapanışını oynayarak yapacağım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30