Eskişehirspor bu yıl kongre yapmayacak!

Son günlerde Eskişehirspor kulislerinde Boluspor maçının ardından Mustafa Akgören yönetiminin kongre kararı alıp duyuracağı söylentileri dolaşıyor. Hatta bazı eski yöneticilerin başkan adaylığı için nabız yokladığı söylentileri de var. Eskişehirspor camiasının alışık olduğu bu dedikodu tabloları bu sene de görülmeye başlandı. 

Eskişehirspor bu yıl kongre yapmayacak!

Eskişehirspor’un ‘kemiksiz’ 220 milyon TL borcu olduğu ve Mustafa Akgören ve yönetiminin bu yükün altından kalkamayacağı için kongre kararının alınacağı söylentileri dolaşırken 222haber.com ekibi olarak bu söylentileri bir Eskişehirspor yöneticisine sorduk.

İsminin açıklanmasını istemeyen yönetici özetle şu ifadeleri kullandı;
“Eskişehirspor camiası son yıllarda çok fazla kongre süreci yaşadı. Biz göreve geldikten sonra bu durumlar artık yaşanmayacak demiştik. Öyle de olacak. Görevi bırakmak gibi bir düşüncemiz asla yok. Şu an sadece mevcut kadromuzda yer alan oyuncularımızın sözleşmelerini nasıl yenilerize odaklandık. 

Gerçekleştirmemiz gereken bir mali kongre var. Yeni sezon öncesinde onu gerçekleştireceğiz. Covid-19 salgını nedeniyle Haziran ayında yapılması gereken bu mali kongreyi ertelemek durumunda kalmıştık. İkinci dalga gelmezse yeni sezon öncesinde gerçekleştireceğiz. Eskişehirspor taraftarları bize güvensinler ve destek versinler. Bu zor günleri inşallah hep beraber aşacağız ve layık olduğumuz yerlere tekrar geleceğiz.”


 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 00:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
26 ES
26 ES - 4 yıl Önce

Layık olduğumuz yere nasıl geleceğiz? Parasız pulsuz vizyonu olmayan yönetimle mi? Spor Kulübü yönetmek Menajerlik oyununa benzemez. Bunu başkanınız ve yönetim kurulunuz anlayamadı. Yanınıza 3-5 yandaşınızı alarak Hala medyada reklam yapma derdindesiniz. elinizdeki 3-5 oyuncunun dahi sözleşmesini bile yapamadınız. takımı 3.lige düşürerek mi layık olduğumuz yere geleceğiz. İstifa etmek bu kadar mı zor. Tabi ki etmezsiniz. istifa ederseniz bedava reklamı nasıl yapacak medyatik nasıl olacaksınız? Bir küçülme masalı uydurarak takımı uçurumun eşiğine getirdiniz. Çözüm bulamıyorsanız paranız yoksa ne işiniz var yönetimde. İstifa edin.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30