Eskişehirspor büyük bir marka

Erkan Koca: "Eskişehirspor artık nefes almaya başladı. Sırada bu kulübü ayağa kaldırmak var. Devre arasında transfer tahtasını açmak istiyoruz. Çalışmamız da var. Ancak hadi açalım demekle, ikili ilişkiler ile bir noktaya kadar ilerleyebilirsiniz."

Eskişehirspor büyük bir marka

“Biz Diyarbakır deplasmanında Eskişehir kentini temsil ettik. Bir tane milletvekilimiz bizi arayıp sormadı. Ne yaptınız, ne durumdasınız diyen hiç kimse olmadı. Açıkçası biraz kırgınız. Malum partinin milletvekilleri rakibimizi o gün yalnız bırakmadı.

Sözleşmesi sona eren oyuncular ile görüştük. Kalmaları için çaba göstermiştik ancak sezon öncesi kampına katılmayanları da transfer sezonunun son günlerinde biz istemeyeceğiz demiştik. Açıkça ayrılmak isteyenler de oldu, tepki gösterenler de oldu. Diğer takımlara gidenleri görüyoruz. Çoğunun dakikası yok veya yedek kulübesinde bekliyorlar. Mevcut kadromuza güveniyoruz. Sürekli kendileri ile iletişim halindeyiz. En ufak bir sıkıntının yaşanmasına izin vermiyoruz. Haftalık toplantılar yapıyoruz. Yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Eleştiriye açığız. Hatamız ve yanlışımız varsa o eleştiriyi dikkate alırız. Ligde 29 maçımız daha var ve biz umutluyuz. Biz bu çocuklara inanıyor ve güveniyoruz.

Biz Türkiye Futbol Federasyonunu mahkemeye veriyoruz. Biz Eskişehirspor’uz. Kulübümüzün hakkını kimseye yedirmeyiz. 2011 yılında bizi haksız bir şekilde Avrupa kupalarından men edilmiştik. Yargı sürecinde aklandık. Bununla alakalı olarak bir maddi manevi tazminat davası açıyoruz. Oynadığımız ligin önemi yok. Eskişehirspor bu ülkenin en büyük camialarından birisidir.

Hakemler konusunda çok rahatsızız. TFF’den bir randevu talep ettik. Diyarbakır deplasmanındaki hakem tribünlerden çok etkilendi. Genç futbolcular ile maçlara çıkıyoruz diye kolay kart gösteriyorlar. Emeklerimizin heba olmasına izin vermeyeceğiz. TFF ile görüşüp tavrımızı net bir şekilde göstereceğiz. Amedsporlu futbolcular hakeme küfür ediyor hiçbir şey yok, bize hiçbir şey yokken kart. 

Yönetim kurulu olarak maddi kaynak bulabilmek için her yolu deniyoruz. İsim sponsorluğu için görüşmeler yapıyoruz. Formamızın boş alanları var. Led panolar için koşturuyoruz. Locaları satmak için görüşüyoruz. İsim sponsorluğu konusunda kulüp olarak bir beklentimiz var. Birkaç teklif geldi ancak beklentimizin altında kalan rakamlardı. Eskişehirspor büyük bir marka. Önümüzdeki günlerde değerini bulan iyi bir anlaşma olursa açıklamaları yaparız. Eskişehirspor isminin önüne sponsorluk alınmasına normalde sıcak bakan birisi değilim. Ancak 4-5 tane alacaklı dosyası kapanacaksa, kulübün üzerinden önemli bir yük kalkacaksa bir sezon da olsa buna katlanmaya hazırız. 

Eskişehirspor’a kim 1 lira fayda sağlıyorsa ve sağladıysa hepsinden Allah razı olsun. Eskişehirspor’dan alacağı olan eski yöneticilerimiz var. Hulusi Zaim Buyan ağabeyimiz 150 bin liralık bir alacağını sildi. İsminin açıklanmasını istemeyen başka bir eski yöneticimiz de alacağını sildirdi. Önümüzdeki günlerde de alacaklarını sildireceklerini söyleyen ağabeylerimiz var. 

Şehir olarak ‘biz’ olmamız gerekiyor. Bizi yalnız bırakmasınlar. Mücadele ediyoruz. Yönetim kurulu olarak gelen tüm gelirleri olabildiğince en iyi şekilde harcamaya çalışıyoruz. Bu sezon Eskişehirspor'a para veren herkes parasının nereye harcandığını biliyor. Fidan parası ile şu dosyayı kapattık. Loca ve led paraları ile şu dosyayı kapattık diye tek tek açıklıyoruz. An itibariyle futbolcularımızın prim ve maaş alacağı yok. 88 bin nüfuslu Kırklareli’ya gittik, vekili ile belediye başkanı ile şehrin takımına sahip çıkmaya çalışıyorlar. Bizim de bunu başarmamız lazım. Eskişehirspor artık nefes almaya başladı. Sırada bu kulübü ayağa kaldırmak var. Devre arasında transfer tahtasını açmak istiyoruz. Çalışmamız da var. Ancak hadi açalım demekle, ikili ilişkiler ile bir noktaya kadar ilerleyebilirsiniz. İş dönüyor dolaşıyor yine maddiyata geliyor.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30