Eskişehirspor'da Teknik Direktör arayışları

Eskişehirspor yönetimi Teknik Direktör Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik çalıştırıcı adayları ile görüşmelere başladı.

Eskişehirspor'da Teknik Direktör arayışları

Siyah Kırmızılıların birçok ismi gündemine aldığı ancak bu isimleri ikiye kadar düşürdüğü öğrenildi. Kırmızı Şimşekler’de yöneticiler ağırlıklı olarak Hakan Kutlu isminde fikir birliği sağlamış durumda. Hakan Kutlu ile temasa geçildiği ve ilk görüşmelerinde olumlu geçtiği öğrenildi. Tarafların Altınordu maçı sonrasında tekrar görüşerek son detayları görüşeceği de gelen bilgiler arasında.

Eskişehirspor’un B planı da hazır. Hakan Kutlu ismi ile anlaşma sağlanamazsa 64 yaşındaki Eskişehirli Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile görüşülecek. Bu iki ismin dışında bir ismin ise şuan gündemde olmadığı gelen haberler arasında.

Sosyal medyada yapılan bir ankette de Eskişehirspor taraftarlarına Coşkun Demirbakan mı yoksa Hakan Kutlu mu sorusu yöneltildi. Eskişehirspor taraftarlarının yüzde 79’luk kısmı Coşkun Demirbakan’ı tercih ederken Hakan Kutlu gelsin diyenler yüzde 21’de kaldı. (Akif Yer - 222Haber.com)

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2019, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30