Eskişehirspor'dan çok ilginç istatistik!

Eskişehirspor’un bu sezon karşılaştığı takımların antrenörlerinin görevlerine sürekli son veriliyor. Bu tesadüfler silsilesi bu hafta da devam etti.

Eskişehirspor'dan çok ilginç istatistik!
banner115

İlk olarak Eskişehirspor’un 3-0 yendiği Menemenspor’un antrenörü Ramazan Kurşunlu’nun görevine son verilmişti. Bir hafta sonra Kırmızı Şimşekler deplasmanda Hatayspor’a 1-0 mağlup olmuş ve maç sonrasında Hatayspor yönetimi İlhan Palut ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Herkes tesadüf yorumları yaparken üçüncü maçın ardından da gelenek devam etti. Karagümrükspor Eskişehirspor deplasmanında üstün bir futbolla galip gelmesine rağmen Cüneyt Dumlupınar ile Karagümrükspor’un yolları ayrılmıştı. Bu haftaya kadar bu tesadüflere tekrar rastlanmazken Altay - Eskişehirspor maçının ardından Altay’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile yolların ayrılması ‘yok artık’ dedirtti. Eskişehirspor bu sezon 13 maça çıkarken toplam 4 maçın ardından rakip takımların antrenörlerine son verildi.

Eskişehirspor bu hafta sahasında Ümraniyespor ile karşılaşacak. İstanbul temsilci sezon başından bugüne Ahmet Taşyürek yönetiminde maçlara çıktı. Eskişehirspor’un olası galibiyeti durumunda gözler illa ki Ümraniyespor yönetimine çevrilecektir.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2019, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30