Eskişehirspor'dan taraftara çağrı!

Eskişehirspor basın sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal resmi internet sitesi üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.

Eskişehirspor'dan taraftara çağrı!

Öncelikle olarak kongre üye sayısını çoğaltmak istediklerini belirten Köksal

 “Bugün güzel günlerden, bugün yarınlardan, bugün güçlü Eskişehirspor ideali ve projelerimiz için bir aradayız. Öncelikle bizler kimsenin devamı değiliz. Sportif anlamda Türkiye'nin en genç yönetim kuruluyuz. Yola çıktığımız ilk günkü hedefimiz, bu kulübü gerçek sahipleri ile taraftarıyla beraber kulübü yönetmekti.  Hedefimiz doğrultusunda 26.000 kongre üyesi diyor ve beraber yol yürümek istiyoruz.

Efsane taraftarımız, sizler hep ne derdiniz "bu kulüp birilerinin çiftliği, kulübe üyelikler açılsın kulübe üye olacağım, kongre de oy kullanacağım ve bu yönetenlere bu kulübü bir daha teslim etmeyeceğim." Hiçbir beklentisi olmayan tek gayesi büyük Eskişehirspor olan yönetim kurulumuz bu fırsatı sizlere veriyor”.

Kişilere bağlı yönetim anlayışı değil, projelerin yarıştığı, geçmişten ders alınmış, sağlam gelecek anlayışının temel ilke olduğu, bir üyelik sistemi için hakikat ile çalışan, dürüst, ilkeli, geleceği planlayabilen, yönetim kurullarını belirlemek için gelin kulübümüze üye olun”

“KAPANACAK DENİLEN TAKIM PLAY-OFF HEDEFİ KOYUYOR”

Kurumsallık ve mali kaynakların kullanımı, sürdürülebilir gelir kaynaklarının yaratılması noktasında belirli bir seviyeye geldik. Önümüzdeki yılın planlaması adına çalışmalara başlamış bulunmaktayız.Daha bir ay öncesine kadar kulüp kayyuma düşecek, kapanacak denen takım, bugün play-off hayali kuruyor. Ancak unutulmasın ki bu takımın sahipleri, şartsız koşulsuz sonsuz destek veren büyük Eskişehirspor taraftarıdır.Sosyal medyada her maç önü ve sonu destek mesajları atan seçilmişler ve atanmışların şehrin en büyük markasına destek vermesini, şahıslardan dolayı kulübe destek olmadığını beyan edenlerin yönetimiyle, takımıyla, her hafta gıptayla izlenen taraftarıyla, küllerinden yeniden doğan Eskişehirspor’a destek vermesini talep ediyoruz”.

“TARAFTARMIZ İLE KULÜBÜ YÖNETECEĞİZ”

“Sportif başarı bunun yanında şeffaf, hesap verilebilir mali yapı ve sağlam temellere oturan bir gelecek için kulübe üyeliklerin kapısını sonuna kadar açtık.

Seyircisiz maça 26.000 hatıra bilet alan, hafta içi olmasına rağmen 26.000 kişiyle takımımı soluksuz destekleyen ve bugün bu kulübün kapısına zincir vurdurmayan büyük taraftarımıza, kulübümüzü beraber yönetmeye davet ediyoruz.

Taraftarımızı mali külfetten bir nebze kurtarmak adına sanal post uygulamasını geliştiriyor ve kulüp üyeliklerinde taksitlendirme yoluna gidiyoruz. Bir kaç güne kadar resmi internet adresimizden sanal post ve kulüp üyelik formuna erişim sağlanacaktır.

Kendi şahsi ikballeri doğrultusunda az sayıda kongre üyesi yerine, kimsenin devamı olmayan tek hedefi çocuklarımıza bırakılacak sağlam bir miras, güçlü bir Eskişehirspor için bugüne kadar kulübümüz adına yapılmış en büyük proje olarak gördüğümüz, kulübe üyelik projemize tüm taraftarımızı davet ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30