Eskişehirspor hırslı oynayan bir takım

Fatih Akyel, "Karşımızda mücadele eden genç bir ekip bulacağız. Oyun bozan, hırslı oynayan bir Eskişehirspor var. Deplasmandan en iyi şekilde döneceğiz. Gönlümüzden geçen galibiyetle gelmek ama alacağımız her puan bizim için önemli. Biz kazanmak için oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor hırslı oynayan bir takım

Adanaspor, geçen hafta Ankaraspor'a 1-0 mağlup olan Eskişehirspor'u yenerek ligde 2'de 2 yapıp puanını 6'ya yükseltmeyi hedefliyor. Adanaspor, Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla dönerek geçen sezon yaşadığı sıkıntıları unutturmak istiyor.

Cuma günü karşılaşacakları Eskişehirspor'un köklü bir camia olduğunu belirten Akyel, "Karşımızda mücadele eden genç bir ekip bulacağız. Oyun bozan, hırslı oynayan bir ekip var. Deplasmandan en iyi şekilde döneceğiz. Gönlümüzden geçen galibiyetle gelmek ama alacağımız her puan bizim için önemli. Biz kazanmak için oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Takıma yeni oyuncuların da katılacağını dile getiren Akyel, ön bölgelere takviyede bulunacaklarını, forvet ve forvet arkası gibi iyi bir oyuncu almayı düşündüklerini, kaleciyle ilgili bir sorunlarının olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30