Eskişehirspor için çalışmalıyız

Sosyal medyada Mehmet Şimşek fırtınası esmeye devam ediyor. Mali Asbaşkan Eskişehirspor'un geleceği için bir takım sosyal medya paylaşımlarında bulundu.

Eskişehirspor için çalışmalıyız
banner127

"Her kuruşun hesabını vermeliyiz. Bundan sonra herkes şeffaf ve hesap verebilir olmalı. Ana hedef borcun bitmesi olmalı. Eskişehirspor'a yardımları arttırmalıyız. Üye sayısı arttırılmalı. Birliğimizi bozmalalıyız." Bu cümleler Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek'e ait. Sevilen yönetici bu cümlelerin altında İstikbal'de gazetesinde çıkan haberinin görselini paylaştı ve Gazeteci Erkan Midilli'yen teşekkür etti.

Şimşek sosyal medya paylaşımlarına da devam ederek yapılması gerekenleri sıralamaya devam etti.  "Stadyumu Eskişehirspor'un üzerine alıp Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumunu sürekli işleyen bir ticari spor merkezine çevirmeliyiz. Es-Es Proje gibi mikro gönüllü gruplar kurarak reklam, tanıtım ve sponsorluk konuları için aktif olarak çalışmalıyız. Başkanlar için değil Eskişehirspor için çalışmalıyız" ifadelerini kullanarak camiaya mini bir çağrı daha yaptı. 


Mehmet Şimşek son olarak, "Düzenli bağış sistemi getirip paraya el değmeden yönetmeliyiz. Teknoloji'den faydalanarak nakde çevirmeliyiz. Altyapımızı futbolcu üreten bir fabrikaya dönüştürmeliyiz. Kişilerin değil, armanın ve kulübün hizmetinde olmalıyız. Mali yapımız güçlü olursa başarı ve mutluluk da devamında gelir. En kolay seçenek olan acımasız eleştirilerden kaçınmalıyız. Ben dahil kimseye değerinden fazla değer vermeyin. Kraldan kralcı yapmamalıyız. Nereden geldiğimizi unutmamalıyız" cümleleri ile de oynanan mücadelelerde taraftarların topladığı paraların görselini paylaştı. 


Sosyal medyayı çok iyi bir şekilde kullanarak taraftar ve camia ile çok sıcak bir ilişki kuran Şimşek büyük takdir toplamaya devam ediyor. Şimşek yüzlerce taraftardan şeffaf bir şekilde yöneticilik yaptığı için teşekkür mesajları da almaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30