Eskişehirspor için de yeni bir dönem başlayacak

Cumhur İttifakı adayları Burhan Sakallı, Volkan Doğan ve Hasan Tuç Eskişehirsporlu futbolcular, yöneticiler ve tribün liderleri ile buluştu. Düzenlenen yemeğe Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ile yönetimi, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Eskişehirsporlu futbolcular, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri ve Altes Tribün Lideri Erkan Koca katıldı.

Eskişehirspor için de yeni bir dönem başlayacak
banner115

Eskişehirsporlu futbolcular, yöneticiler ve tribün liderleri ile gerçekleşen buluşmada konuşan Burhan Sakallı, “Bugüne kadar Eskişehir’in en önemli değeri olan Eskişehirspor’u asla yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. 1 Nisan’dan sonra sadece Eskişehir için değil, Eskişehirspor için de yeni bir dönem başlayacak. Ekonomik olarak kendi kendine yetecek, kendi ayakları üzerinde durabilir bir futbol kulübü olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Eskişehir’i bir spor kentine dönüştüreceğiz” diye konuştu.

“Eskişehirspor’un şu anda bulunduğu yer ne Eskişehir’e, ne Eskişehirspor’a ne de Eskişehirsporlulara yakışan bir yer” diyen Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eskişehirspor layık olduğu yere en kısa zamanda gelecek. Lütfen Eskişehirspor’un geleceğine inanın, 1 Nisan’dan sonra iyi günde, kötü günde hiçbir şekilde bırakmayacak bir Büyükşehir Belediyeniz, bir Odunpazarı Belediyeniz ve bir Tepebaşı Belediyeniz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şehirdeki temsilcileri olacak. Eskişehirspor’u geçmişinden daha büyük, muhteşem bir geleceğe hep birlikte hazırlayacağız.”

“Biz Eskişehirspor’un tribünlerinden gelen isimleriz” diyen Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ise, “Yıllardır bu tribünlerin kahrını çeken, forma ve arma aşkıyla yaşayan isimleriz. Bu sezon, sizlerin çok büyük fedakarlıklarını gördük. Hocamız, başkanımız ve yöneticilerimiz takımımıza sahip çıktı. Siz değerli futbolcu kardeşlerimiz üzerine düşeni yaptı. Şimdi üzerine düşeni yapma görevi bizde. Eskişehirspor’u en kısa zamanda hak ettiği yere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında yaşanan zorlu süreçlerden söz eden Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, “Kol kola verip manevi bir güçle darmadağın olmak üzere olan kulübümüzü kurtardık. Bu süreçte emek veren herkese şükran borçluyuz. Önümüzde güzel bir süreç başladı. Eskişehirspor süratle üst sıralara çıkacak. Tek eksiğimiz yerel yönetimlerin güçlü bir şekilde takıma destek olmasıdır. İnşallah Burhan Başkanım ve Volkan Başkanım ile beraber bunu sağlayacak kararlılık ve azim bizde var” diye konuştu.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri, Burhan Sakallı başkanımız ile hayalini bile kuramadığımız, UEFA ön eleme maçında Marsilya deplasmanına gitmiştik. Başkanımızın dediği gibi inşallah tekrar nasip olur. İnşallah Muttalıp’tan tekrar uçakları kaldırıp Avrupa kupalarına gideceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Sizler de inşallah üzerinize düşen görevi fazlasıyla yapar, çalışır, Eskişehirspor armasını Avrupa’da yer almasına katkı sunarsınız” dedi.

Eskişehirspor taraftarının otobüs sorununa değinen Eskişehirspor Altes Tribün Lideri Erkan Koca, “Yıllarca deplasmanlara giderken kapı kapı dolaşıp otobüs arıyoruz. Başka şehirlerde, belediyeler tribün liderleri ne kadar otobüs isterse istesin veriyorlar. O şehirlerde otobüs var ama içini dolduracak taraftar yok. Eskişehir’de taraftar var ama otobüs verecek belediye yok. İnşallah 1 Nisan’dan sonra bunu aşacağız. İnşallah Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u uçuracağız” diye konuştu.

Eskişehirspor Kaptanı Sezgin Coşkun ise, “Takım arkadaşlarım adına, bütün başkanlarımıza yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bundan önce göstermiş olduğunuz desteğin, daha sonra göstereceğiniz desteğin göstergesi olduğunu biz görüyoruz. Bu bizi ayrıca motive ediyor, mutlu ediyor. İnşallah söylediğimiz hedefleri, arzuladığımız günleri birlikte yaşarız” dedi. (İstikbal)

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30