Eskişehirspor kadar koşmamız gerekiyor

Menemenspor’un başarılı oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu Eskişehirspor maçı için konuştu.

Eskişehirspor kadar koşmamız gerekiyor
banner115

Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi Programında Salim Manav’ın sorularını yanıtlayan Mustafa Çeçenoğlu özetle şu yorumları yaptı;

“Akhisarspor deplasmanında 2-0 mağlup duruma düştük. Ama maçı bırakmadık. 2-0’dan geri döndük ve 2-2’yi yakaladık. Galibiyeti getirecek pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Lige yeni çıkan bir takım olarak güzel bir seri yakaladık ve kendimizi üst sıralara attık. Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamamıştık ama Akhisarspor deplasmanında kendimize geldik. Eskişehirspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Eskişehirspor’u analiz ediyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Genç futbolcularla mücadele ediyorlar. Çok koşan, çok mücadele eden ve en önemlisi özgüveni yüksek durumda olan rakiple karşılaşacağız. Bizim de en az Eskişehirspor kadar mücadele edip, Eskişehirspor kadar koşmamız gerekiyor. Daha çok isteyen, kendi oyununu sahaya daha iyi yansıtan takım maçı kazanacaktır.”

Menemenspor formasıyla bu sezon 20 maça çıkan Mustafa Çeçenoğlu takımı adına 3 gol kaydederken, 4 kez de asist yapmayı başarmış durumda.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 01:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30